Άραβας αθλητής της χρονιάς ο Χακίμι (vids)

Άραβας αθλητής της χρονιάς ο Χακίμι (vids)

Ο Ασράφ Χακίμι αναδείχθηκε καλύτερος Άραβας αθλητής, στην τελετή απονομής των Joy Awards κι ανέβηκε στην σκηνή να παραλάβει το τρόπαιο μαζί με τη μητέρα του.

Ο Μαροκινός ακραίος αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Ασράφ Χακίμι, απουσιάζει με άδεια από τις υποχρεώσεις της γαλλικής ομάδας και βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία, εκεί όπου έδωσε το παρών στην τελετή απονομής των Joy Awards, η οποία επιβραβεύει προσωπικότητες από τη Μέση Ανατολή.

Ο Χακίμι βραβεύθηκε ως ο καλύτερος Άραβας αθλητής του 2022, με τον 24χρονο να ανεβαίνει και να παραλαμβάνει το βραβείο του μαζί με την μητέρα του.

Διαβάστε επίσης: Νέα σενάρια για Βατσλίκ – Ποια ομάδα θέλει τον Τσέχο τερματοφύλακα…

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, σε αυτή την πολύ ιδιαίτερη χώρα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ με τη μητέρα μου. Ευχαριστώ την ομάδα μου, την Παρί Σεν Ζερμέν, τη χώρα μου, το Μαρόκο, όλους για την υποστήριξη. Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη που μου δίνετε, ελπίζω να σας δω του χρόνου», ανέφερε ο Χακίμι.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο μάλιστα να ανοίγει την τελετή με ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ