«Φουντώνουν» τα σενάρια: Το χαμόγελο του Μέσι στη δημοσιογράφο που «άναψε φωτιές» (vid)

«Φουντώνουν» τα σενάρια: Το χαμόγελο του Μέσι στη δημοσιογράφο που «άναψε φωτιές» (vid)

Τα σενάρια που συνδέουν τον Λιονέλ Μέσι με τη Σόφι Μαρτίνες όλο και πληθαίνουν με το νέο βίντεο να αποκαλύπτει τα χαμόγελα του Αργεντίνου σταρ προς τη δημοσιογράφο.

Πριν από μερικές εβδομάδες ο Λιονέλ Μέσι κατέκτησε την 8η Χρυσή Μπάλα της καριέρας του και στο πλευρό του φυσικά βρισκόταν η γυναίκα του, Αντονέλα Ροκούτο και τα τρία παιδιά του.

Βέβαια τα τελευταία 24ωρα υπάρχουν πολλά σενάρια τα οποία κάνουν λόγο για κρίση στη σχέση του ζευγαριού που μπορεί να οδηγήσει σε διαζύγιο. Λίγες ώρες μετά την ήττα της Βραζιλίας από την Αργεντινή, τα μέσα της χώρας ανέφεραν πως ο «pulga» απατάει την σύζυγό του με την γνωστή δημοσιογράφο. Σόφι Μαρτίνες.

Διαβάστε επίσης: Λακαζέτ και Τολισό «πληρώνουν» την κακή πορεία της Λιόν

Στην τελετή της Χρυσής Μπάλας οι δυο τους αντάλλαξαν κρυφές ματιές με την κάμερα να πιάνει τη στιγμή την οποία η δημοσιογράφος φαίνεται να γελάει μόλις διασταυρώνει το βλέμμα της με αυτό του Μέσι.

Η ίδια δηλώνει πως όλα είναι απλά μία παρεξήγηση και ότι δεν είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του Μέσι με την Αντονέλα. Συγκεκριμένα είπε: «Όχι, νομίζω ότι ο Λίο φέρεται καλά σε πολλούς δημοσιογράφους, αυτούς που του χαμογελούν, γιατί απλά του αρέσει και τους φέρεται καλά. Η μόνη διαφορά με μένα είναι ότι είμαι γυναίκα, οπότε παρεξηγούνται κάποια πράγματα και βγαίνουν πολλά προς τα έξω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ