Άρης: Το μέτωπο των τραυματιών για τον προημιτελικό με τον Ολυμπιακό

Άρης: Το μέτωπο των τραυματιών για τον προημιτελικό με τον Ολυμπιακό

Ο Πάρντιου περιμένει να διαπιστώσει στη σημερινή προπόνηση την κατάσταση της υγείας των Καμαρά, Καμάτσο, Εμπακατά και Πάλμα, ενόψει και του κρίσιμου προημιτελικού του Κυπέλλου της Τετάρτη (25/1) με τους ερυθρόλευκους στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Κρίσιμη θα πρέπει να θεωρείται η σημερινή ημέρα σε ότι αφορά τη συμμετοχή των παικτών του Άρη που αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών στον εντός έδρας προημιτελικό της Τετάρτη (25/1) με τον Ολυμπιακό.

Οι παίκτες του Άρη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Πάρντιου, με τον τελευταίο να περιμένει να δει την κατάσταση των παικτών του, με το βλέμμα του κυρίως πάνω στον Καμαρά. Αν ο Μαυριτανός επιθετικός πάρει μέρος στη σημερινή προπόνηση χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις, τότε θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης: Τα «εμπόδια» των «Big-4» στον δρόμο για τα play off

Στην αντίθετη περίπτωση οι πιθανότητες του μειώνονται σημαντικά. Τα ίδια με τον Καμαρά,. ισχύουν και για τον Καμάτσο, καθώς επίσης τα αποτελέσματα και της δικής του μαγνητικής τομογραφίας δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό.

Αντίθετα, εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Πάλμα, ενώ το πιθανότερο είναι να μείνει εκτός και να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ. Τέλος σε ιατρικές εξετάσεις θα υποβληθεί σήμερα ο Εμπακατά, μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον Βόλο. Απο τα αποτελέσματα θα ξεκαθαρίσει το αν ο Πάρντιου θα μπορεί να τον υπολογίζει για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ακόμα και να συμπεριληφθεί στην αποστολή, ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ