Θρίαμβος της Καλλιθέας στη Νίκαια, άνετες προκρίσεις για Αιγάλεω, Απόλλων Παραλιμνίου

Θρίαμβος της Καλλιθέας στη Νίκαια, άνετες προκρίσεις για Αιγάλεω, Απόλλων Παραλιμνίου

Η Athens Kallithea πήρε ένα σπουδαίο διπλό κόντρα στον Ιωνικό στη Νίκαια. Εύκολα προκρίθηκαν το Αιγάλεω και ο Απόλλων Παραλιμνίου, πέρασε στην παράταση για τον Λεβαδειακό.

Αστέρας Σταυρού – Γιούχτας 1-3

Στον πρώτο χρονικό αγώνα της ημέρας ο Γιούχτας πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Το σκορ άνοιξε μόλις στο ένατο λεπτό ο Πολυχρώνης, όμως στο 37΄οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Φράγκο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ροβίθης στο 60′ και ο Κίσσας στο 66′ σφράγισαν τη νίκη της ομάδας τους.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις από τον Μαντί Καμαρά – Γιατί ξέσπασε ο μέσος του Ολυμπιακού (pic)

Απόλλων Παραλιμνίου – Αλεξανδρούπολη 3-0

Με πρωταγωνιστή τον Παναγιωτόπουλο ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (8′ & 36′) στο πρώτο 45λεπτο, ο Απόλλων Παραλιμνίου είχε ένα πολύ εύκολο απόγευμα. Τη νίκη «κλείδωσε» ο Κατσαμάγκας στο 57′ διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Αχαρναϊκός – Παναχαϊκή 0-0 (0-0 παράταση, 3-2 στα πέναλτι)

Το 90λεπτο τέλειωσε χωρίς γκολ όπως και η παράταση με τον αγώνα να οδηγείται στην διαδικασία των πέναλτι. Εκεί οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 3-2 και πέρασαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ηλιούπολη – Λεβαδειακός 0-0 (1-2 στην παράταση)

Η κανονική διάρκεια τέλειωσε χωρίς γκολ με τις δύο ομάδες να κρατάνε το καλύτερο για την παράταση. Στο δεύτερο λεπτό της παράτασης ο Κουιρουκίδης άνοιξε το σκορ με τον Μάντιτς να ισοφαρίζει στο 110′. Τρία λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, ο Νίκας ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έγραψε το τελικό 1-2.

Ιωνικός – Καλλιθέα 0-3

Ο Λουκίνας στο 13ο λεπτό έκανε το 1-0 με τον πρώην παίκτη του Άρη και του Βόλου, Χαβιέρ Ματίγια, να διπλασιάζει στο 20′ το προβάδισμα των φιλοξενούμενων. Πάλι ο Λουκίνας στο 59′ ξαναχτύπησε και χάρισε στην ομάδα του μία σπουδαία πρόκριση.

Μακεδονικός – Αιγάλεω 0-4

Όπως η Καλλιθέα, έτσι και το Αιγάλεω επικράτησε εύκολα του αντιπάλου του. Στο 28′ ο Νταβιώτης έκανε το 1-0 με τον ίδιο παίκτη να ανεβάζει τον δίχτυ του σκορ σε 2-0 στο 69′. Μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ζυγκερίδης έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Αιγαλέου, πριν έρθει ο Μαραθωνίτης στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων και διαμορφώσει το τελικό 0-4.

Παναργειακός – ΠΑΟ Βάρδας 0-0 (0-0 παράταση, 4-2 στα πέναλτι)

Τρίτο ματς που οδηγείται στην παράταση και δεύτερο που πηγαίνει στα πέναλτι. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 4-2 και ήταν η τελευταία χρονικά ομάδα που πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Χανιώτης – Τηλυκράτης 0-1

Ένα γκολ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ήταν αρκετό ώστε η ομάδα της Λευκάδας να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ.

Υπενθυμίζεται πως ο Καμπανιακός πέρασε άνευ αγώνα κόντρα στην Ιεράπετρα, ενώ στο Πανθρακικός-Ιωνικός υπήρξε οριστική διακοπή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ