Παναιτωλικός: Επιστροφή Μπακάκη μετά από 5 μήνες στην αποστολή των Αγρινιωτών

Παναιτωλικός: Επιστροφή Μπακάκη μετά από 5 μήνες στην αποστολή των Αγρινιωτών

Ο Μιχάλης Μπακάκης επέστρεψε μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα στην αποστολή του Παναιτωλικού, με τον 32χρονο αμυντικό να βρίσκεται στα πλάνα του Γιάννη Πετράκη για τον αγώνα κυπέλλου κόντρα στην Athens Kallithea

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον δεύτερο αγώνα κόντρα στην Athens Kallithea για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους Αγρινιώτες να καλούνται να υπερασπιστούν το υπέρ τους 3-2 από την πρώτη αναμέτρηση.

Ο Γιάννης Πετράκης έκανε γνωστή την αποστολή για την αναμέτρηση του «Ελ Πάσο», με τον Έλληνα προπονητή να αφήνει εκτός τους τραυματίες, Μπαλντασάρα καιΟικονόμου, ενώ κάτι αντίστοιχο για λόγους rotation συνέβη με τους Μλάντεν, Χατζηθεοδωρίδη και Σενγκέλια.

Διαβάστε επίσης: Οργή Καρβαλιάλ στα αποδυτήρια: «Πήγαν να μας γαμ#$@$#. Είμαστε Ολυμπιακός, έχω παίκτες με αρχ@#@#. Μόνοι μας ως το τέλος»

Από την άλλη, ο έμπειρος τεχνικός είδε τον νέο απόκτημα στη θέση του τερματοφύλακα, Τσάβες, να είναι στη διάθεσή του, όπως και ο Μιχάλης Μπακάκης, που ακολούθησε την αποστολή μετά από περίπου 5 μήνες και την αναμέτρηση του Αυγούστου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά, η αποστολή του Παναιτωλικού: Καπίνο, Μπακάκης, Καρέλης, Μπελεβώνης, Χουάνπι, Τσάβες, Φρ. Ντουάρτε, Μπουζούκης, Βοΐλης, Ντίας, Ξενιτίδης, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Στεργιάκης, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας, Κοντούρης, Νικολάου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ