Με κόσμο στις εξέδρες το Athens Kallithea-Παναιτωλικός

Με κόσμο στις εξέδρες το Athens Kallithea-Παναιτωλικός

Με κόσμο θα διεξαχθεί το παιχνίδι της Athens Kallithea κόντρα στον Παναιτωλικό για τη ρεβάνς της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παρουσία κόσμου στις εξέδρες του Ελ Πάσο θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση της Athens Kallithea με τον Παναιτωλικό στις ρεβάνς για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα της Καλλιθέας ανακοίνωσε την έναρξη της διάθεσης των εισιτήριων για το συγκεκριμένο παιχνίδι και ο λόγος που έχει το δικαίωμα να έχει τον κόσμο στο πλάι της, είναι επειδή, τα μέτρα της κυβέρνησης κατά της οπαδικής βίας με ματς χωρίς κόσμο, αφορούν μόνο τις ομάδες της Stoiximan Superleague και όχι της Superleague 2.

Διαβάστε επίσης: Ο Μιλουτίνοφ βγαίνει… μπροστά την κατάλληλη στιγμή (vids)

Να θυμίσουμε ότι στο πρώτο παιχνίδι στο Αγρίνιο οι κυανοκίτρινοι είχαν επικρατήσει με 3-2 και έχουν πάρει ένα ελαφρύ προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Athens Kallithea:

«Tα εισιτήρια για τον αγώνα Κυπέλλου της Φάσης των «16» εναντίον του Παναιτωλικού στο Στάδιο Γρηγόρης Λαμπράκης την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στις 15:00 θα διατίθενται αποκλειστικά από το γραφείο στο γήπεδο τις ακόλουθες ημέρες και ώρες.

— Τρίτη 16 Ιανουαρίου, 09:00 – 17:00
— Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, 09:00 – ημίχρονο

Δεν θα διατίθενται εισιτήρια προς πώληση μέσω της Ticketmaster».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ