Τα βρήκαν Αλαφούζος-Λουτσέσκου μετά το… εξώδικο- Από την Τρίτη το πριμ του μισού εκατ στον Παναθηναϊκό

Τα βρήκαν Αλαφούζος-Λουτσέσκου μετά το… εξώδικο- Από την Τρίτη το πριμ του μισού εκατ στον Παναθηναϊκό

Τα είπαν χθες στη Λεωφόρο, ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Ραζβάν Λουτσέσκου

Έλιωσε ο πάγος στη Λεωφόρο. Με τη λήξη του χθεσινού θρίλερ ο Γιάννης Αλαφούζος πλησίασε τον Ραζβάν Λουτσέσκου και είχαν μια εγκάρδια συνομιλία. Τόσο… όσο προκειμένου ο καθένας να καταλάβει ότι η «μπόρα» πέρασε στη σχέση των δύο ανδρών. Θυμίζουμε ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε στείλει εξώδικο στον Ρουμάνο τεχνικό μετά το ματς πρωταθλήματος της Τούμπας με αφορμή μια σειρά από δημόσιες τοποθετήσεις του Ρουμάνου τεχνικού εις βάρος των πράσινων εκείνο το διάστημα. Στο τριφύλλι ήθελαν ο Λουτσέσκου σταματήσει αλλά και να ανακαλέσει όσα είχε πει.

Ο ίδιος ο Λουτσέσκου δεν είχε μπει στον κόπο να απαντήσει. Είχε μιλήσει για λογαριασμό του ο ίδιος ο ΠΑΟΚ με επίσημη ανακοίνωση σε εκείνη την ιστορία, αρχές του μήνα. «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με την αποστολή εξωδίκου στον προπονητή μας, προχωράει σε μια πρωτοφανή κωμική κίνηση, νομίζοντας πως έτσι θα σταματήσουν να ακούγονται οι αλήθειες οι οποίες αποτυπώνονται στα πέναλτι που έχει κερδίσει η κάθε ομάδα και τα εις βάρος της τη φετινή σεζόν και όχι μόνο» είχε υποστηρίξει μεταξύ άλλων ο Δικέφαλος του Βορρά σε εκείνη την δημόσια τοποθέτηση του. Νερό και αλάτι λοιπόν μετά τα χθεσινά; Θα φανεί, μέχρι την επόμενη φορά που ο Λουτσέσκου θα θελήσει να ανοίξει το στόμα του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Διαβάστε επίσης: Τα 5.461 ποδοσφαιρικά… μίλια του Σαντιάγκο Έσε

Και μιας και πιάσαμε τα χθεσινά; Κάτι ακόμη που έχει τη σημασία του για τον Γιάννη Αλαφούζο. Είναι σωστό το ρεπορτάζ που αναφέρει πως έδωσε μισό εκατ ευρώ πριμ στους ποδοσφαιριστές του για την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Το timing όμως οι ρεπόρτερ δεν το έπιασαν. Δεν ανακοινώθηκε το πριμ μετά την πρόκριση, αλλά πριν. Για αυτό πήγε στο Κορωπί ο Αλαφούζος στην προπόνηση της Τρίτης.

Για να ανακοινώσει αυτό το τεράστιο πριμ στους ποδοσφαιριστές σε μια κίνηση από εκείνες που οι διοικήσεις δεν τις συνηθίζουν ακριβώς. Τώρα ότι ουσιαστικά αυτό το πριμ προέκυψε από μια καραμπόλα από εκείνες που μόνο το ποδόσφαιρο χαρίζει; Αυτή είναι μια άλλη ιστορία. Διότι αν άξιζε μια ομάδα χθες το εισιτήριο για τον τελικό, αυτή ήταν ο ΠΑΟΚ. Έγιναν μαγικά πράγματα για να περάσουν οι Πράσινοι, όπως πάνω-κάτω και με τον Ολυμπιακό. Έπαιξαν τέσσερα ντέρμπι στη σειρά για το κύπελλο, νίκησαν μόλις το ένα αλλά δύο διαδικασίες πέναλτι έκαναν για εκείνους τη δουλειά. Όπως στα πέναλτι είχαν προκριθεί και το καλοκαίρι με τη Μαρσέιγ. Αν έχεις τύχη διάβαινε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ