Αυτή είναι η θέση του Άρη για τον τελικό του Κυπέλλου

Αυτή είναι η θέση του Άρη για τον τελικό του Κυπέλλου

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ θέλει τελικό με κόσμο, δεν συναινεί, όμως, για το ΟΑΚΑ, αλλά θα προτείνει να γίνει στην Τούμπα ή στο «AEL FC Arena» στη Λάρισα.

Ξεκάθαρη είναι η θέση του Άρη, σε ότι αφορά την έδρα του τελικού του Κυπέλλου, που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαϊου, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Οι κιτρινόμαυροι θέλουν η συγκεκριμένη αναμέτρηση να διεξαχθεί με κόσμο, ενώ θα προτείνουν ο τελικός να γίνει είτε στην Τούμπα είτε στο «AEL FC Arena» στη Λάρισα.

Ο Άρης «σφράγισε» τη συμμετοχή του στο τελικό της διοργάνωσης, μετά την ισοπαλία στον χθεσινό (6/3) ημιτελικό με τον Παναιτωλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ έσπευσε να διαψεύσει τα σενάρια, αναφορικά με πιθανή συναίνεση της για να πραγματοποιηθεί ο τελικός στο ΟΑΚΑ.

Αυτό που είναι ξεκάθαρο, πάντως, είναι ότι οι κιτρινόμαυροι θέλουν να πραγματοποιηθεί ο τελικός παρουσία των οπαδών και των δυο αντιπάλων. Αυτό θα τονίσουν και στη συνάντηση που θα γίνει το επόμενο χρονικό διάστημα με την ΕΠΟ, τον Παναθηναϊκό και την αστυνομία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ