Μπαρτσελόνα: Μετονομάζει το γήπεδο σε «Spotify Καμπ Νόου»

Μπαρτσελόνα: Μετονομάζει το γήπεδο σε «Spotify Καμπ Νόου»

Μετά τη «χρυσή» συμφωνία με την Spotify, θα υπάρξουν κι αλλαγές στο γήπεδο της Μπαρτσελόνα και συγκεκριμένα στην ονομασία του «Καμπ Νόου».

Η Μπαρτσελόνα αναμένεται έχει υπογράψει χορηγική συμφωνία με την Spotify για τα επόμενα τρία χρόνια με οικονομικές απολαβές για τους Καταλανούς που αγγίζουν τα 280 εκατομμύρια ευρώ.

Με την τωρινή συμφωνία που είχε η Μπαρτσελόνα έπαιρνε 55 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν από τη Rakuten, 3,5 εκατομμύρια ευρώ από την Stanley για τη γυναικεία φανέλα και 10 εκατομμύρια ευρώ από την Beko στο τελευταίο συμβόλαιο, που αρχικά ήταν εννέα εκατομμύρια ευρώ παραπάνω.

Εκτός από το ότι οι «μπλαουγκράνα» θα βάλουν το λογότυπο της εταιρείας στη φανέλα τους για την επόμενη τριετία, θα υπάρξουν αλλαγές και στην ιστορική έδρα της ομάδας και συγκεκριμένα στην ονομασία αυτής, καθώς πλέον το γήπεδο θα ονομάζεται «Spotify Καμπ Νόου».

Σύμφωνα με το «RAC1», το νέο επίσημο όνομα της θα είναι «Spotify Καμπ Νόου» και ο καταλανικός σύλλογος θα λαμβάνει πέντε εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν, αλλά αυτό το ποσό θα αυξάνεται όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες ανακαίνισης στο χώρο και εκείνη τη στιγμή η αξία θα ανέλθει σε ένα ποσό μεταξύ 20 και 25 εκατομμύρια ευρώ.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ