Ρεάλ: Δίνει ένα εκατομμύριο ευρώ στην Ουκρανία

Ρεάλ: Δίνει ένα εκατομμύριο ευρώ στην Ουκρανία

Η διοίκηση της Ρεάλ ανακοίνωσε πως θα προσφέρει το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ για να στηρίξει οικονομικά τους πρόσφυγες της Ουκρανίας.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία μαίνεται για ακόμη μια μέρα και σύσσωμος ο χώρος του αθλητισμού στην Ευρώπη δείχνει την αλληλεγγύη του στον Ουκρανικό λαό που βιώνει τραγικές στιγμές μετά την στρατιωτική εισβολή της Ρωσίας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε ξεκινήσει εκστρατεία βοήθειας στις 5 Μαρτίου, με την καμπάνα να ολοκληρώνεται και τη Ρεάλ να συμπληρώνει το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ, το οποίο θα διατεθεί στην Ουκρανία, μέσω του Ερυθρού Σταυρού και της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης: 

«Η Ρεάλ Μαδρίτης θα δωρίσει ένα εκατομμύριο ευρώ, στο πλαίσιο της εκστρατείας ‘Όλοι με την Ουκρανία’, που ξεκίνησε στις 5 Μαρτίου από το Ίδρυμα Real Madrid, για να βοηθήσει στην ανακούφιση των αναγκών του εκτοπισμένου πληθυσμού της Ουκρανίας, όπου το Ίδρυμα συνεργάζεται με διεθνείς ΜΚΟ.

Σε αυτήν την περίπτωση, είναι ο Ερυθρός Σταυρός και η Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών, καθώς και ο συνεργάτης των σχολείων του Ιδρύματος στην Ουκρανία, Epicenter for Children, που μετέτρεψε τη δραστηριότητά του για να καλύψει τις βασικές ανάγκες του τοπικού πληθυσμού, καθώς και να συμβάλει στην υποδοχή προσφύγων στην Ισπανία».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ