Ρεάλ Μαδρίτης: Οριστικά χωρίς Μεντί στο clasico, αγώνα δρόμου για Μπενζεμά

Ρεάλ Μαδρίτης: Οριστικά χωρίς Μεντί στο clasico, αγώνα δρόμου για Μπενζεμά

Μεγάλος «πονοκέφαλος» για τον Κάρλο Αντσελότι εν όψει του μεγάλου ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα.

Χωρίς τον Φερλάν Μεντί θα παραταχθεί η Ρεάλ στο clasico της Κυριακής με την Μπαρτσελόνα. Ο Γάλλος αμυντικός έχει υποστεί ελαφριά θλάση στον προσαγωγό και αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις σε 10-15 ημέρες, οπότε ο Κάρλο Αντσελότι δεν μπορεί να τον υπολογίζει για το μεγάλο ντέρμπι του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Τη θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας αναμένεται να καλύψει ο… πασπαρτού Νάτσο, όπως είχε συμβεί άλλωστε και στο παιχνίδι του Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν, την περασμένη εβδομάδα.

Ο μεγάλος «πονοκέφαλος» για τον Αντσελότι, όμως, αφορά τον Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος επιθετικός αποχώρησε από το ματς της Δευτέρας (14/3) στη Μαγιόρκα με ενοχλήσεις στη γάμπα και προς το παρόν δεν μετέχει στις προπονήσεις. Ο πρώτος σκόρερ της La Liga αναμένεται να υποβληθεί αύριο σε εξετάσεις, από τα αποτελέσματα των οποίων θα κριθεί η συμμετοχή του στο clasico. Αν υπάρχει, πάντως, έστω και το παραμικρό πρόβλημα, είναι πολύ πιθανό ο Γάλλος φορ να μείνει εκτός, υπό το φόβο ενός σοβαρότερου τραυματισμού, που πιθανόν να θέσει σε κίνδυνο τη συμμετοχή του στα προημιτελικά του Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ