Ροναλντίνιο: «Η Μπαρτσελόνα μπορεί να κάνει το comeback με τον Τσάβι»

Ροναλντίνιο: «Η Μπαρτσελόνα μπορεί να κάνει το comeback με τον Τσάβι»

Ο Ροναλντίνιο μίλησε για την Μπαρτσελόνα, για τον... αέρα αλλαγής του Τσάβι, αλλά και για την ελπίδα που έφερε ο Καταλανός τεχνικός.

Ο Ροναλντίνιο εξέφρασε την ελπίδα του πως η Μπαρτσελόνα μπορεί να κάνει το comeback και να καταφέρει να πάρει το πρωτάθλημα, καθώς ο Τσάβι έχει φέρει ελπίδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην «Mundo Deportivo»:

«Ο Τσάβι επέστρεψε και μας έφερε ελπίδα. Ως φίλος μου και πρώην συμπαίκτης μου, με ενθουσιάζει. Σήμερα σε έχει κάνει να θέλεις να δεις ξανά την Μπαρτσελόνα. Όταν έπαιζε, έβλεπε από τότε το παιχνίδι σαν να ήταν προπονητής. Καθοδηγούσε το παιχνίδι και το βλέπω τώρα ξανά», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε εάν η Μπαρτσελόνα μπορεί να κάνει ένα comeback, όπως το 2003 (η Μπαρτσελόνα ήταν στο -18 απ’ τη Ρεάλ) και να πάρει το πρωτάθλημα: «Ήταν ένα ωραίο comeback τότε και θα μπορούσε να γίνει ξανά. Όπως είπα, είμαστε ενθουσιασμένοι που η Μπαρτσελόνα παίζει πάλι καλά και νομίζω τα πάντα είναι πιθανά».

Σε ερώτηση για το αν θα κάτσει εκείνος στο μέλλον σε κάποιον πάγκο ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δει τον εαυτό μου σε αυτή τη θέση, μπορεί να συμβεί στο μέλλον, όταν θα έχω περισσότερη υπομονή. Είναι δύσκολο όταν κάποιος φεύγει από το ποδόσφαιρο. Θέλεις να βλέπεις πράγματα απ’ τους άλλους, τα οποία είναι πολύπλοκα να γίνουν. Έτσι, δεν έχω υπομονή».

Τέλος, μίλησε και για τη μεταγραφή του Μέσι στην Παρί: «Ήταν έκπληξη για εμένα, όπως και για όλους. Δεν τον φανταζόμουν ποτέ, να αγωνίζεται με άλλη φανέλα, αλλά αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Για εμένα είναι σημαντικό, εάν είναι χαρούμενος. Δεν έχει σημασία πού βρίσκεται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ