Αντσελότι: «Στο δεύτερο ημίχρονο διορθώσαμε τα λάθη μας»

Αντσελότι: «Στο δεύτερο ημίχρονο διορθώσαμε τα λάθη μας»

Ο Κάρλο Αντσελότι στις δηλώσεις μετά τη νίκη της Ρεάλ επί της Σεβίλλης με 3-2 τόνισε πως η ομάδα διόρθωσε τα λάθη της στο δεύτερο ημίχρονο και έτσι ήρθε η ανατροπή.

Στην εντυπωσιακή αλλαγή της εικόνας που είχαν οι παίκτες του στο δεύτερο ημίχρονο, στάθηκε ο Κάρλο Αντσελότι.

Λίγο μετά το τέλος της σπουδαίας εκτός έδρας νίκης με 3-2 επί της Σεβίλλης και μάλιστα με ανατροπή από 0-2, ο Ιταλός προπονητής των Μαδριλένων, σχολίασε:

«Δεν χάσαμε την ψυχραιμία μας. Στο δεύτερο ημίχρονο, διορθώσαμε κάποιες λεπτομέρειες που ήταν λάθος στο πρώτο, όπως ότι δεν ήμασταν συμπαγείς στην μετάβαση και με την μπάλα, η θέση μας ήταν λάθος.

Στο πρώτο ημίχρονο, μοιάζαμε με μία κουρασμένη ομάδα και στο δεύτερο, είχαμε απίστευτη ένταση. Υπάρχουν πράγματα που είναι δυσνόητα στο ποδόσφαιρο, όπως η επιλογή του διαιτητή στο χέρι του Ντιέγκο Κάρλος.

Είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί παίξαμε έτσι στο πρώτο και γιατί παίξαμε έτσι στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν με εκπλήσσει το τι μπορεί να παράξει αυτή η ομάδα, γιατί αυτή η ομάδα δεν με εκπλήσσει ποτέ.

Αλλά αυτό το δεύτερο ημίχρονο, με κάνει πολύ υπερήφανο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες για αυτό. Ο Ροντρίγκο θα γίνει ένας πολύ σπουδαίος παίκτης. Εκανε την διαφορά πολλές φορές. Είχε ένα απίστευτο δεύτερο ημίχρονο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ