Το συγκινητικό αντίο των Κρος και Μόντριτς στον Κασεμίρο

Το συγκινητικό αντίο των Κρος και Μόντριτς στον Κασεμίρο

Ο Κασεμίρο αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την Ρεάλ Μαδρίτης καθώς ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στη Γιουνάιτεντ και δύο φιλαράκια του δεν τον ξέχασαν....

Η μεταγραφή – βόμβα του Κασεμίρο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκληρώθηκε και ο Βραζιλιάνος αποχωρεί και επίσημα από τη Ρεάλ Μαδρίτης με τα χρώματα της οποίας μεγαλούργησε και κέρδισε τα πάντα.

Έτσι, η θρυλική τριπλέτα της «βασίλισσας» «σπάει» με τους Μόντριτς και Κασεμίρο να μένουν πίσω και να αποχαιρετούν τον άνθρωπο με τον οποίο συνέθεσαν ένα από τα πιο τρομακτικά τρίδυμα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης: Στη λίστα για την επίθεση του Ολυμπιακού και ο Κριστιάν Κουαμέ της Φιορεντίνα

Έπειτα λοιπόν από επτά χρόνια που υπήρξαν συμπαίκτες αναγκάζονται να αποχαιρετήσουν τον 30χρονο κάτι το οποίο κάνουν με δύο επιστολές οι οποίες δημοσιεύτηκαν στην ισπανική «Marca».

Μόντριτς: «Αγαπητέ Κάζε, ακόμα θυμάμαι το ντεμπούτο σου με τον σύλλογό μας… Πόσο νευρικός ήσουν! Σου ζήτησα να είσαι ήρεμος και τώρα το σκέφτομαι. Τι έχεις πετύχει! Ήταν επίσης, η πρώτη μου σεζόν και κανείς μας δεν μπορούσε να φανταστεί τι μας επιφύλασσε το ποδόσφαιρο.

Έχεις γίνει πραγματικός ηγέτης. Ήσουν τόσο για τους συμπαίκτες σου, όσο και για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Θα το θυμόμαστε πάντα.

Έχουμε κερδίσει πολλά μαζί, αλλά κρατάω τις στιγμές που κανείς δεν βλέπει. Με την καθημερινή δουλειά στο Valdebebas. Και ειδικά με τα αστεία, γιατί πάντα είχες καλή διάθεση, ακόμα και σε στιγμές έντασης ή όταν υπήρχαν αποτυχίες.

Αυτά τα γέλια μαζί σου με ηρεμούσαν. Ήσουν ο καλύτερος αμυντικός στον κόσμο. Θα μου λείψεις, αλλά σου εύχομαι τα καλύτερα. Είναι αυτό που αξίζει ένας επαγγελματίας και ένας άνθρωπος σαν εσένα. Ευχαριστώ για όλα και καλή επιτυχία φίλε!»

Κρόος:  «Μαζί σου, αγαπητέ μου Κάζε, ήταν αδύνατο να μην ιδρώσεις… δεν υπήρχε περίπτωση. Γιατί δεν μας άφηνες να χαλαρώσουμε ούτε στο χαμάμ. Το να μένεις εκεί ήταν άλλο ένα μαρτύριο: είπες σε κάποιον να πάει και σχεδόν είχες έτοιμα ποδήλατα γυμναστικής και βάρη.

Μια ειδοποίηση για να γνωρίζουν οι νέοι σου συμπαίκτες. Γιατί με σένα ακόμα και το χαμάμ ήταν γυμναστήριο και η μόνη περίπτωση για να επιτρέψεις σε κάποιον να ξαπλώσει ήταν μόνο αν είναι ώρα να κάνει κοιλιακούς.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ