Βαλένθια – Έλτσε 2-2: Άντεξε στο Μεστάγια με Μίγια

Βαλένθια – Έλτσε 2-2: Άντεξε στο Μεστάγια με Μίγια

Με τον Πέπε Μίγια να πετυχαίνει και τα δυο γκολ η Έλτσε άντεξε στο Μεστάγια αφού ήρθε 2-2 με τη Βαλένθια που είχε σε μεγάλο απόγευμα με δύο γκολ τον Καβάνι.

Η Έλτσε απέσπασε χρυσό βαθμό στο Μεστάγια αφού ήρθε ισόπαλοι με 2-2 με τη Βαλένθια. Από δύο γκολ οι Πέπε Μίγια και Καβάνι.

Η βαλένθια ξεκίνησε αρκετά καλύτερα το ματς και είχε ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έκαναν το 0-1 αφού ο Μίγια στο 25′ με πέναλτι πάγωσε το Μεστάγια.

Διαβάστε επίσης: Ο Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ και η ατάκα για τον Κορμπεράν

Όμως το ημίχρονο ήταν 2-1 με τον Καβάνι να απαντάει με τον ίδιο τρόπο αρχικά στο 39′ και στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου ο Ουρουγουανός με κεφαλιά έκανε την ολική ανατροπή.

Το τελικό 2-2 έγινε στο 65′ όταν ο Κλερκ σέντραρε από αριστερά και ο Μίγια με κεφαλιά εξ επαφής ισοφάρισε. Η Βαλένθια έψαξε το γκολ της νίκης αλλά η Έλτσε κράτησε το βαθμό της ισοπαλίας.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Μαμαρντασβίλι, Γκαγιά (87’ Χεσούς Βάσκεθ), Κορέια, Τσέμερτ, Γκάμπριελ, Αντρέ Αλμέιδα (80’ Λάτο), Μούσα (75’ Ιλάις Μορίμπα), Νίκο Γκονθάλεθ, Λίνο, Κλάιφερτ (87’ Φραν Πέρεθ), Καβάνι

ΕΛΤΣΕ: Μπαντία, Χοσάν (46’ Μερκάου), Κλέρκ, Μπιγάς (29’ Ντιέγκο Γκονθάλεθ), Ρόκο (67’ Βερδού), Παλάσιος, Ομάρ Μασκαρέλ, Ραούλ Γκούτι, Μορέντε, Κογιάδο (46’ Πόνσε), Μίγια (79’ Κίνα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ