Βαγιαδολίδ-Ρεάλ Σοσιεδάδ 1-0: Ανώμαλη προσγείωση για τους Βάσκους

Βαγιαδολίδ-Ρεάλ Σοσιεδάδ 1-0: Ανώμαλη προσγείωση για τους Βάσκους

Μετά από 8 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, η Ρεάλ Σοσιεδάδ, γνώρισε την εκτός έδρας ήττα (1-0) από τη Βαγιαδολίδ.

Σερί ήταν και… πάει για τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Η Βαγιαδολίδ προσγείωσε ανώμαλα τους Βάσκους στο «Ζοσέ Θορίγια», επικρατώντας με 1-0. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονταν από οχτώ συνεχόμενα τρίποντα σε όλες τις διοργανώσεις και κόντρα στην ομάδα του Ρονάλντο, γνώρισαν την πρώτη τους ήττα από τις 11 Σεπτεμβρίου.

Μετά και την ήττα στο «Ζοσέ Θορίγια», η Σοσιεδάδ παρέμεινε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της La Liga με 22 πόντους. Από την άλλη, η Βαγιαδολίδ, ανέβηκε στους 14 βαθμούς και την 11η θέση.

Διαβάστε επίσης: Ο Βλαχοδήμος κάνει θραύση και στον Άγιαξ… χτυπούν το κεφάλι τους (vids)

Στο 10ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Μόντσου, αλλά στο 16’ ο παίκτης της Βαγιαδολίδ έκανε το βαθύ γέμισμα, ο Λεόν κέρδισε στο σπριντ τον Λε Νορμάν και από δεξιά πλάσαρε για το 1-0.

Στο 51’ μετά από σέντρα του Μπράις, ο Κάρλος Φερνάντεθ δεν πρόλαβε για λίγο την μπάλα ενώ στο 61’ το σουτ του Πλάτα πέρασε μόλις έξω. Η Σοσιεδάδ πίεσε για την ισοφάριση και λίγο πριν το τέλος του ματς, ο Θουμπιμένδι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μασίπ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ στην αρχή της φάσης.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Μασίπ, Εσκουδέρο, Χαβιε Σάντσεθ (66’ Φεντάλ), Ελ Γιαμίκ, Ρόκα, Ιβάν Σάντσεθ (55’ Αγουάδο), Χοακίν Φερνάντεθ, Λεόν (55’ Πλάτα), Μόντσου, Πλάνο (75’ Γκουαρντιόλα), Βάισμαν (75’ Μάλσα)

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Λε Νορμάν, Γοροσαμπέλ, Ρίκο, Θουμπελδία, Θουμπιμένδι, Μερίνο (80’ Τουριέντες), Μπράις Μέντεθ (62’ Καρικαμπούρου), Κάρλος Φερνάντεθ (62’ Ιγιαραμένδι), Σίλβα (46’ Ναβάρο), Κούμπο (74’ Πάμπλο Μαρίν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ