Θέλτα – Οσασούνα 1-2: Συνεχίζεται η κατρακύλα

Θέλτα – Οσασούνα 1-2: Συνεχίζεται η κατρακύλα

Δε σηκώνει κεφάλι με τίποτα η Θέλτα. Νέα ήττα (1-2) για την ομάδα του Βίγκο, αυτή τη φορά από την Οσασούνα.

Ούτε η αλλαγή προπονητή στάθηκε ικανή να σταματήσει τον… κατήφορο της Θέλτα στη La Liga. Στην πρεμιέρα του Κάρλος Καρβαλιάλ στον πάγκο της, η ομάδα του Βίγκο γνώρισε νέα ήττα 2-1 από την Οσασούνα στο «Μπαλαϊδος» και είναι πιθανό το φινάλε της 13ης αγωνιστικής να τη βρει στη ζώνη του υποβιβασμού.

Το σκορ διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης, με τον Αβιλα να «χτυπάει» δύο φορές για τους φιλοξενούμενους, που συνεχίζουν την εξαιρετική πορεία τους και -προσωρινά τουλάχιστον- έπιασαν της Μπέτις και Ατλέτικο στην τρίτη θέση. Ο Ιάγκο Ασπας είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τη Θέλτα, που έχει πάρει μόλις ένα βαθμό στα τελευταία έξι παιχνίδια της στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Με δύο προβλήματα της τελευταίας στιγμής ο Ολυμπιακός στη Λεωφόρο

Στο 85ο λεπτό ο Αϊτόρ μπλόκαρε το φοβερό ψαλιδάκι του Άσπας και στο 89’ είπε όχι και σε σουτ του Πατσιέντσια, κρατώντας το τρίποντο για την ομάδα του.

ΘΕΛΤΑ: Μαρτσεσίν, Ουνάι Νούνιεθ, Αϊντού, Μινγκέθα, Γκαλάν, Όσκαρ Ροντρίγκεθ, Τσέρσβι (86’ Ντουράν), Μπελτράν, Άσπας, Τσαρλς Πέρεθ (57’ Σβέντμπεργκ), Λάρσεν (57’ Πατσιέντσια).

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Αϊτόρ Φερνάντεθ, Νταβίντ Γκαρσία, Πένια (83’ Ρουμπέν Γκαρσία), Ουνάι Γκαρσία, Μόι Γκόμεθ, Μανού Σάντσεθ, Τορό, Ορόθ (72’ Μονκαγιόλα), Μπούντιμιρ (72’ Κίκε Γκαρσία), Άβιλα (83’ Μπράσανατς), Μπάρχα (63’ Νάτσο Βιδάλ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ