Μπέτις – Θέλτα 3-4: Tεράστιο διπλό στην Ανδαλουσία

Μπέτις – Θέλτα 3-4: Tεράστιο διπλό στην Ανδαλουσία

Ένα πολύτιμο διπλό στην προσπάθεια που κάνει να εξασφαλίσει την παραμονή πήρε η Θέλτα, επικρατώντας της Μπέτις με σκορ 4-3.

Η Θέλτα εξελίσσεται σε «κακό δαίμονα» της Μπέτις, καθώς για τέταρτο διαδοχικό ματς (είχε επικρατήσει και στον πρώτο γύρο με 1-0) κατάφερε να μην επιτρέψει στους Ανδαλουσιάνους να πανηγυρίσουν.

Απόψε, μάλιστα, με το εμφατικό 4-3 στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» πέτυχε μία τεράστια βαθμολογικής σημασίας νίκη, δεύτερη διαδοχική μετά το 1-0 επί της Αθλέτικ, που της επέτρεψε ν΄ απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις της LaLiga.

Το συγκρότημα του Μανουέλ Πελεγκρίνι βρίσκεται σε «κακό φεγγάρι». Γνώρισε τη δεύτερη διαδοχική του ήττα στην έδρα του, μετά το 1-2 από την Μπαρτσελόνα στο εξ αναβολής ματς της 17ης αγωνιστικής και μετά την αποψινή από τους Βάσκους έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει στην 4η θέση της Ατλέτικο.

Το παιχνίδι της ανατροπής έγινε σήμερα, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται νωρίς με τον Λάρσεν, οι γηπεδούχοι «απάντησαν» με δύο γκολ πριν συμπληρωθούν 25 λεπτά, αλλά το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με το γκολ του Βέιγα.

Στο δεύτερο μέρος η Θέλτα πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο 20λεπτο (με το δεύτερο προσωπικό ο Βέιγα έκανε το 3-2), αλλά και πάλι οι Ανδαλουσιάνοι μείωσαν στο 85΄ με το πέναλτι του Φεκίρ.

Η Μπέτις έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες στα 12 λεπτά των καθυστερήσεων που παίχτηκαν κι έμεινε για 5ο εντός έδρας ματς χωρίς νίκη! Με 10 παίκτες τελείωσε το παιχνίδι η ομάδα του Πελεγκρίνι, καθώς αποβλήθηκε στο 90΄+5 ο Λουίζ Φελίπε (χτύπησε τον Άσπας εκτός φάσης).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ