Σεβίλλη – Οσασούνα 2-3: Την… ξέρανε και «βλέπει» Ευρώπη

Σεβίλλη – Οσασούνα 2-3: Την… ξέρανε και «βλέπει» Ευρώπη

Η Οσασούνα πέρασε με 3-2 από την έδρα της Σεβίλλης και έμεινε σε τροχιά Ευρώπης, την ώρα που η αντίπαλός της παρέμεινε μόλις δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Σεβίλη είχε τη μεγάλη ευκαιρία να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της, αλλά η Οσασούνα την «πλήγωσε» στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Το τελικό 3-2 βρήκε την ομάδα της Παμπλόνα να πανηγυρίζει το σπουδαίο «τρίποντο» που την φέρνει πλέον σε απόσταση αναπνοής από την 6η θέση (προκριματικά Europa Conference League), ενώ αντίθετα, οι Ανδαλουσιάνοι παρέμειναν στο +2 από την 18η Βαλένθια κι εξακολουθούν να κινδυνεύουν με υποβιβασμό!

Διαβάστε επίσης: Πάλι η ερμηνεία δεν ήταν με το μέρος του Ολυμπιακού…

Η Οσασούνα προηγήθηκε δύο φορές με τον Γκαρσία (18΄) και το αυτογκόκ του Φερνάντο (68΄), αλλά οι γηπεδούχοι «απάντησαν» ισάριθμες με τους Γκούντελι (63΄) και Εν Νεσίρι (78΄). Ο Μαροκινός, Εζαλζουλί, όμως, τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο (μπήκε στο 81΄) πέτυχε το νικητήριο τέρμα της Οσασούνα.

Σεβίλλη: Μπόνο, Νιανζού, Γκουντέλι, Φερνάντο (83’ Τέλες), Νάβας (83’ Μοντιέλ), Χιλ (57’ Οκάμπος), Ράκιτιτς (46’ Σούσο), Γκέιγ, Λαμέλα (46’ Ακούνια), Τόρες, Εν Νεσιρί

Οσασούνα: Αϊτόρ Φερνάντεθ, Μορένο, Αριδάνε, Νταβίντ Γκαρσία, Κρουθ, Ορόθ (70’ Μανού Σάντσεθ), Μπράσανατς, Ιμπάνιεθ (87’ Τορό), Μονκαγιόλα (70’ Μόι Γκόμεθ), Μπάρχα (80’ Αμπντέ), Κίκε Γκαρσία (80’ Άβιλα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ