Δικό της… παιδί ετοιμάζει για αντικαταστάτη του Ανσελότι η Ρεάλ

Δικό της… παιδί ετοιμάζει για αντικαταστάτη του Ανσελότι η Ρεάλ

Η λαμπρή θητεία του Ανσελότι στη Ρεάλ Μαδρίτης τελειώνει το επόμενοι καλοκαίρι όπως όλα δείχνουν, με τους Μερένχες να έχουν έτοιμο τον αντικαταστάτη του Ιταλού τεχνικού.

Ο Κάρλο Ανσελότι κάνει διάγει μια υπέροχη διετία στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, κατά τη διάρκεια της οποίας κατέκτησε έξι εγχώριους και διεθνείς τίτλους, μεταξύ των οποίων και ένα πρωτάθλημα αλλά και ένα Champions League.

Όλα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν και όπως φαίνεται η ερχόμενη σεζόν θα είναι και η τελευταία του 64χρονου Ιταλού με τη Βασίλισσα, μιας και από το καλοκαίρι του 2024 θα αναλάβει τις τύχες της Εθνικής Βραζιλίας, με μια νέα μεγάλη πρόκληση να περιμένει τον φιλόδοξο τεχνικό.

Διαβάστε επίσης: Το ΣΕΦ αλλάζει και «κοκκινίζει»: Οι εργασίες στα court seats, οι 800 παραπάνω θέσεις και η εξέδρα των οργανωμένων (vid)

Η Ρεάλ όμως, όπως οφείλει κάθε μεγάλος σύλλογος, έχει έτοιμα τα πλάνα της για την επόμενη μέρα καθώς όπως αναφέρει το ραδιόφωνο της «Marca», οι Μερένχες ετοιμάζονται να φέρουν για προπονητή ένα δικό τους παιδί, τον Ισπανό παλαίμαχο χαφ και νυν τεχνικό, Τσάμπι Αλόνσο.

Ο Αλόνσο πέρασε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του στους Μαδριλένους (2009-2015), έχοντας 236 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και είναι από τα πιο αγαπητά πρόσωπα τόσο στους οπαδούς όσο και στον πρόεδρο Φλορεντίνο Πέρεθ, που τον θεωρεί ιδανικό για να εμπνεύσει και να καθοδηγήσει την νεανική Ρεάλ που στήνεται πλέον στο Μπερναμπέου.

Ο ίδιος μοιάζει αρκετά έτοιμος για την πρόκληση αυτή, καθώς στο πρώτο προπονητικό του βήμα στη Γερμανία για λογαριασμό της Μπάγερ Λεβερκούζεν, παρουσίασε μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Τερμάτισε 6η στην Bundesliga, ενώ αγωνίστηκε στο Champions League στη φάση των ομίλων, για να ακολουθήσει μια καλή πορεία στο Europa League μέχρι τα ημιτελικά που αποκλείστηκε πολύ δύσκολα από τη Ρόμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ