Πρόβλημα με Μπέλινγκχαμ στη Ρεάλ Μαδρίτης

Πρόβλημα με Μπέλινγκχαμ στη Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε στο μηδέν κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο αλλά στη «Βασίλλισα» ανησυχούν για τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης «γκέλαρε» στην έδρα τους απέναντι στη Ράγιο Βαγιεκάνο (0-0) για την 12η αγωνιστική της La Liga με τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ να τραυματίζεται στον ώμο του.

Ο Άγγλος άσος της «Βασίλισσας» με τη λήξη του ματς είχε έντονες ενοχλήσεις στον ώμο του και τη Δευτέρα (6/11) θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Διαβάστε επίσης: Νίκη με ανατροπή για τους Μάβερικς κόντρα στους Χόρνετς (124-118) – Κατώτεροι οι Γουόριορς κόντρα στους Καβαλίερς (115-104)

Ο προπονητής της Ρεάλ, Κάρλο Αντσελότι, είπε: «Ο Μπέλιγχαμ έχει ένα πρόβλημα στον ώμο, θα υποβληθεί σε εξετάσεις αύριο. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό και να τον έχουμε στην διάθεσή μας στο ματς με την Μπράγκα».

Ο Τζουντ αποτελεί έναν από τους πιο παραγωγικούς παίκτες παγκοσμίως έχοντας ήδη 13 γκολ και 3 ασίστ σε 14 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Champions League.

Η Ρεάλ με αυτή την ισοπαλία «έπεσε» από την κορυφή της βαθμολογίας και πλέον βρίσκεται στο -2 από την εξαιρετική Χιρόνα που έχει εκπλήσσει τους πάντες τη φετινή σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ