Σιμεόνε για Φέλιξ: «Μας έδωσε ότι μπορούσε στην Ατλέτικο» (pic)

Σιμεόνε για Φέλιξ: «Μας έδωσε ότι μπορούσε στην Ατλέτικο» (pic)

Για το ανεπιτυχές πέρασμα του Φέλιξ στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τις μεταξύ τους σχέσεις μίλησε ο Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε, είναι ο άνθρωπος, ο οποίος αναμόρφωσε τη σύγχρονη ιστορία της Ατλέτικο Μαδρίτης, καταφέρνοντας να σπάσει το δίπολο Ρεάλ -Μπαρτσελόνα, με τα δύο πρωταθλήματα που κατέκτησε το 2014 και το 2021.

Ο Αργεντινός, είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας, καθώς με το έντονο ταπεραμέντο που διαθέτει αποκτά μια ιδιαίτερη σχέση με τον καθένα από τους ποδοσφαιριστές που προπονεί. Ωστόσο, στη περίπτωση του Ζοάο Φέλιξ τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν, όπως περίμενε ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης: Οι «σωματοφύλακες» της Μακάμπι και το παράδειγμα του ΟΑΚΑ (pics+vids)

Ο Φέλιξ, απετέλεσε τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία των Ροχιμπλάνκος, καθώς το καλοκαίρι του 2019 η Ατλέτικο δαπάνησε το ποσό των 170 εκατομμυρίων, προκειμένου να αγοράσει τον τότε 20 ετών Πορτογάλο από την Μπενφίκα.

Ο Φέλιξ, δεν μπόρεσε ποτέ όμως να ταιριάξει με τη φιλοσοφία και τον τρόπο παιχνιδιού του Σιμεόνε, με αποτέλεσμα να έχει φτωχή επιθετική συνεισφορά με μόλις 34 γκολ και 18 ασίστ σε 131 συμμετοχές. Για τον λόγο αυτό η Ατλέτικο τον έχει δώσει δανεικό σε Τσέλσι και φέτος στη Μπαρτσελόνα,  με την οποία στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο πραγματοποιεί, επίσης, χαμηλές πτήσεις. Με 3 τέρματα και 4 ασίστ σε 14 εμφανίσεις με τους Μπλαουγκράνα ψάχνει ακόμα να βρει τον εαυτό του.

Δείτε τις δηλώσεις του Ντιέγκο Σιμεόνε, σχετικά με τον Ζοάο Φέλιξ:

«Μας έδωσε όσα μπορούσε, δεν μπορούσε να δώσει περισσότερα. Όταν δεν καταλαβαίνεις την κουλτούρα όπου είσαι, είναι πολύ δύσκολο να συνυπάρξεις».

Κλείνοντας το θέμα του 24χρονου εξτρέμ, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανατραπούν τα δεδομένα και να επιστρέψει ο Πορτογάλος στην Ατλέτικο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος αρχιτέκτονας της πραγματικότητας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ