Ρεάλ Σοσιεδάδ – Σεβίλλη 2-1: Επιστροφή στην πεντάδα για τους Βάσκους

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Σεβίλλη 2-1: Επιστροφή στην πεντάδα για τους Βάσκους

Η τρομερή Ρεάλ Σοσιεδάδ επέστρεψε στην πρώτη πεντάδα της La Liga αφού επικράτησε της Σεβίλλης στο «Ανοέτα» με 2-1 για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αποβλήθηκαν οι Σέρχιο Ράμος και Χεσούς Νάβας.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ «λύγισε« τη Σεβίλλη στο «Ανοέτα» και ανέβηκε στην πρώτη πεντάδα της La Liga. Οι Βάσκοι ήταν ανώτεροι και στο τέλος επικράτησαν με 2-1 και πλέον βλέπουν μόνο… ψηλά.

Από πολύ νωρίς και συγκεκριμένα στο 3ο λεπτό Ντμίτροβιτς σημάδεψε την λάθος εστία ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους οι οποίοι στο 22′ διπλασίασαν τα τέρματά τους χάρη στο γκολ του Σαντίκ.

Διαβάστε επίσης: Αίσχη στον Ρέντη από το συνεργείο του Γιαννάκη: Δεν θα πιστεύεις τι πέναλτι δεν δόθηκε στον Ολυμπιακό Β΄ (vid)

Το δεύτερο μέρος άνηκε στους φιλοξενούμενους με τον Εν Νεσύρι να αποτελεί μόνιμη αποτελεί για την εστία του Ρεμίρο και τελικά στο 60′ να μειώνει σε 2-1. Αργότερα ο Μαροκινόις στράικερ είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 88′ ο Σέρχιο Ράμος έπειτα από σκληρό φάουλ δέχθηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα με τον Χεσούς Νάβας να ακολουθεί το ίδιο δρομολόγιο.

Πλέον η Ρεάλ Σοσιεδάδ βρίσκεται στην 5η θέση με 25 βαθμούς, ενώ η Σεβίλλη συνεχίζει την απογοητευτική της πορεία όπου με 12 βαθμούς είναι στην 15η.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ