Τραγωδία: Νεκρός φίλαθλος της Γρανάδα, οριστική διακοπή στο ματς με τη Μπιλμπάο

Τραγωδία: Νεκρός φίλαθλος της Γρανάδα, οριστική διακοπή στο ματς με τη Μπιλμπάο

Τραγωδία στο «Λος Κάρμενες» με έναν φίλο της Γρανάδα να παθαίνει ανακοπή και να χάνει τη ζωή του την ώρα του αγώνα με την Μπιλμπάο. Όπως ανακοίνωσε η La Liga η αναμέτρηση διακόπηκε οριστικά.

Στο πένθος βυθίστηκε το Ισπανικό ποδόσφαιρο μετά τον θάνατο ενός φιλάθλου στο «Λος Κάρμενες» κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Γρανάδα– Ατλέτικ Μπιλμπάο για την 16η αγωνιστική της La Liga.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο άτυχος άνδρας υπέστη ανακοπή, με τον τερματοφύλακα της Μπιλμπάο, Ουνάι Σιμόν, να αντιλαμβάνεται το δυσάρεστο γεγονός και να ενημερώνει τον διαιτητή της αναμέτρησης. Αυτός με τη σειρά του διέκοψε το παιχνίδι και ειδοποίησε τους ανθρώπους της Γρανάδα προκειμένου να δοθούν οι πρώτες βοήθειες.

Διαβάστε επίσης: Η μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού και το πρέπει του Παναθηναϊκού μακριά από το ΟΑΚΑ

Στο σημείο έσπευσαν οι γιατροί της Γρανάδα οι οποίοι προσπάθησαν να εξετάσουν τον άτυχο άνδρα. Δυστυχώς όμως παρά τις πρώτες βοήθειες, ο φίλος της Γρανάδα δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Η επίσημη ενημέρωση από την Ισπανική Ομοσπονδία έγινε περίπου μία ώρα μετά το συμβάν, με τις δύο ομάδες να αποφασίζουν την οριστική διακοπή του αγώνα.

Για την ιστορία να αναφέρουμε, ότι η Μπιλμπάο ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 με το γκολ του Ινιάκι Γουίλιαμς στο 6ο λεπτό, με το αγωνιστικό σκέλος να περνάει φυσικά σε δεύτερη μοίρα.

Suspendido el Granada CF vs. Athletic de Bilbao debido al triste fallecimiento de un aficionado en el Estadio Nuevo los Cármenes.

Acompañamos en el sentimiento a sus familiares y amigos, así como a toda la afición del Granada CF.

La fecha y hora para la reanudación del…

— LALIGA Corporativo (@LaLigaCorp) December 10, 2023

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ