Σεβίλλη – Μπιλμπάο 0-2: Ονειρεύονται σεντόνι οι Βάσκοι

Σεβίλλη – Μπιλμπάο 0-2: Ονειρεύονται σεντόνι οι Βάσκοι

Μεγάλη νίκη για την Μπιλμπάο που επικράτησε με 2-0 στην έδρα της Σεβίλλης και ονειρεύεται ακόμη και τετράδα στην La Liga.

Ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την επιστροφή της στα ευρωπαϊκά κύπελλα έκανε η Μπιλμπάο επικρατώντας με 2-0 στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» της Σεβίλλης για τη 19η αγωνιστική της La Liga κι έκλεισε το πρώτο μισό της σεζόν ισόβαθμη με την Ατλέτικο Μαδρίτης στην 3η θέση.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (30′ Βέσγκα, 76′ Παρέδες), έφτασε τις 6 νίκες στις τελευταίες 8 αγωνιστικές (για 9ο ματς έμεινε αήττητη και συγκεκριμένα από 22/10) και δικαίως κάνει όνειρα για την έξοδο στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Διαβάστε επίσης: Ο Στάνκοβιτς επέστρεψε την κατάλληλη στιγμή και έδειξε γιατί είναι ο βασικός τερματοφύλακας της ΑΕΚ (vids)

Οι Ανδαλουσιάνοι με μόλις τρεις νίκες στον πρώτο γύρο (3-7-9) κι έχοντας ήδη αποκλειστεί από την Ευρώπη εξακολουθούν να ψάχνουν μία νέα αρχή, που δεν έχει έρθει ακόμη ούτε με τον Κίκε Σάντσεθ Φλόρες στον πάγκο τους…

Σεβίλλη: Ντμίτροβιτς, Σάλας, Μπαντέ(65’ Γιανουζάι), Ράμος, Πεδρόσα(80’ Μαρκάο), Σάντσεθ(65’ Νιανζού), Σο(65’ Τόρες), Γκουντέλι(42’ Ράκιτιτς), Σούσο, Μιρ, Οκάμπος

Μπιλμπάο: Σιμόν, Λέκουε, Βιβιάν, Παρέδες, Μπερσίτσε, Βέσγα(74’ Ουνάι Γκόμεθ), Ντε Γαλαρέτα(69’ Ερέρα), Σάνθετ(69’ Πράδος), Μπερενγκέρ, Ν. Γουίλιαμς(80’ Αρές), Γκουρουθέτα(74’ Ραούλ Γκαρσία)

Νίκη-οξυγόνο για την Οσασούνα

Με τη 2η νίκη της στα τελευταία 9 ματς πρωταθλήματος και 3η εντός έδρας έκλεισε τον πρώτο γύρο της La Liga η Οσασούνα. Η ομάδα από την Παμπλόνα με γκολ του Κροάτη επιθετικού, Άντε Μπούντιμιρ, λίγο πριν το ημίωρο, επικράτησε 1-0 της ουραγού και για πολλούς «καταδικασμένης», Αλμερία.

Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στην 12η θέση, στο +7 από την 18η Κάντιθ, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα σε 19ο σερί ματς, γνωρίζοντας την 9η διαδοχική εκτός έδρας ήττα τους (έχουν μόλις μία ισοπαλία με την Κάντιθ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ