Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης 2-2: «Χαμένοι» και οι δύο στη ματσάρα των τεσσάρων γκολ

Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης 2-2: «Χαμένοι» και οι δύο στη ματσάρα των τεσσάρων γκολ

Η Βαλένθια, αν και προηγήθηκε με 2-0, έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει στις ευρωπαϊκές θέσεις και η Ρεάλ δεν κατάφερε να κάνει την απόλυτη ανατροπή για να πάρει διαφορά ασφαλείας από Χιρόνα και Μπαρτσελόνα

Ισόπαλο με σκορ 2-2 ήρθε το ματς της Βαλένθιας με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της La Liga.

Η «Βασίλισσα» παραμένει πρώτη με 66 βαθμούς, αλλά Χιρόνα (59 β., εκτός με Μαγιόρκα) και Μπαρτσελόνα (57β., εκτός με Μπιλμπάο) έχουν την ευκαιρία να μειώσουν πλέον στους 4 και τους 6 βαθμούς αντίστοιχα. Οι «νυχτερίδες» βρίσκονται στην 9η θέση με 37 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Με Άμπι και Ελ Αραμπί κόντρα στον Βόλο (pic)

H Βαλένθια μπήκε πάρα πολύ δυνατά στο ματς και είχε ένα καταιγιστικό πρώτο μισάωρο, κατά το οποίο ευτύχησε να σκοράρει δύο τέρματα.

Αρχικά, στο 27′ ο Ούγκο Ντούρο με κεφαλιά κατάφερε να στείλει την μπάλα στη δεξιά γωνία του τέρματος της Ρεάλ, γράφοντας με αυτόν τον τρόπο το 1-0 για τις «νυχτερίδες». Λάθος από τον Βινίσιους έξω από την περιοχή, ο Πέρεθ έπιασε κάτι σαν σουτ και ο Ντούρο που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας έγραψε το 1-0 με κεφαλιά.

Δεν πέρασαν πάνω από τρία λεπτά και η Βαλένθια σκόραρε ένα ακόμη γκολ! Συγκεκριμένα, στο 30′ ο Ντάνι Καρβαχάλ έκανε ένα ολέθριο λάθος δίνοντας ουσιαστικά… ασίστ στον Γιάρεμτσιουκ, ο οποίο ντρίμπλαρε και τον Λούνιν και πέτυχε το τέρμα για το 2-0 τη Βαλένθια.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο, κατάφερε να ολοκληρώσει το ημίχρονο πετυχαίνοντας ένα γκολ. Στο 45+5′ ο Καρβαχάλ έκανε το χαμηλό γύρισμα στην περιοχή, ο Μαρμαντασβίλι πραγματοποίησε κακή έξοδο και ο Βινίσιους σκόραρε σε κενή εστία για το 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι ισορρόπησαν για τα καλά το ματς, το έφεραν στα μέτρα τους και αποτέλεσμα αυτής της συνθήκης ήταν να έρθει η ισοφάριση στο 76′. Ο Ντίαθ έβγαλε ωραία σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Βινίσιους με σκαστή κεφαλιά βρήκε δίχτυα για το 2-2.

Στο φινάλε της αναμέτρησης οι παίκτες της Ρεάλ διαμαρτυρήθηκαν έντονα, διότι ο Μπέλινγκχαμ σκόραρε, αλλά ο Μανθάνο σφύριξε τη λήξη του αγώνα ενώ η μπάλα βρισκόταν στον αέρα. Ο Μανθάνο είχε βάλει τη σφυρίχτρα στο στόμα την ώρα που έγινε η σέντρα, ο Μπέλινγκχαμ σκόραρε, αλλά το γκολ δεν μέτρησε ποτέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ