Χιρόνα – Οσασούνα 2-0: Νίκησε και ανέβηκε στη δεύτερη θέση

Χιρόνα – Οσασούνα 2-0: Νίκησε και ανέβηκε στη δεύτερη θέση

Με ένα γκολ στο ξεκίνημα και ένα στο φινάλε του αγώνα η Χιρόνα επιβλήθηκε της Οσασούνα με σκορ 2-0 και ανέβηκε ξανά στη δεύτερη θέση της La Liga.

Η Χιρόνα δεν παρατάει το… όνειρο και μετά τη νίκη της με σκορ 2-0 επί της Οσασούνα στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της La Liga αναρριχήθηκε ξανά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, προσπερνώντας την Μπαρτσελόνα και μειώνοντας στους 4 από τη Ρεάλ Μαδρίτης που έχει ένα ματς λιγότερο.

Οι Καταλανοί κατάφεραν να βρουν γκολ στο ξεκίνημα και στο τέλος της αναμέτρησης, παρότι ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί στο δεύτερο μέρος, παίρνοντας έτσι το θετικό αποτέλεσμα.

  1. Διαβάστε επίσης: Αρτέτα: «Είναι αδύνατον να μην αγαπήσεις τον Χάβερτς»

Το σκορ για το σύνολο του Μίτσελ άνοιξε Πόρτου μόλις στο 11ο λεπτό της συνάντησης μετά την άσίστ του Βίκτορ Τσιγκάνκοφ, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Σάβιο στο 86′, ύστερα από την τελική πάσα του Αλέις Γκαρσία.

ΧΙΡΟΝΑ: Γκαζανίγκα, Έρικ Γκαρσία, Γκουτιέρες, Μπλιντ, Λόπεζ, Μάρτιν(90+1’ Τζάστιν Γκαρσία), Πόρτου(80’ Σολίς), Γκαρσία, Τσιγκάνκοφ(62 Κόουτο), Σάβιο(90+1’ Πάμπλο Τόρε), Ντόβμπικ(80’ Στουάνι)

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Ερέρα, Ουνάι Γκαρσία, Κατένα, Χεράντο, Μοχίκα, Τόρο(69’ Μόι Γκόμεθ), Ορόθ, Μονκαγιόλα, Αρέσο, Ρούμπεν Γκαρσία(69’ Ραούλ Γκαρθία), Μπούντιμιρ(87’ Αρνάιθ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ