Λανς – Παρί Σεν Ζερμέν 1-1 (vid)

Λανς – Παρί Σεν Ζερμέν 1-1 (vid)

Η Παρί Σεν Ζερμέν ισοφάρισε τη Λανς στις καθυστερήσεις (1-1) με γκολ του Βαϊνάλντουμ για την 17η αγωνιστική της Ligue 1.

Η Παρί Σεν Ζερμέν τα βρήκε… σκούρα απέναντι στη Λανς, έχανε μέχρι τις καθυστερήσεις αλλά ο Βαϊνάλντουμ σκόραρε στο 90+2′ και χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας  (1-1) στην ομάδα του στο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Έτσι, οι Παριζιάνοι έφτασαν τους 42 βαθμούς και έμειναν αήττητοι για 9ο διαδοχικό ματς στη Γαλλία, ενώ η Λανς βρίσκεται στην 5η θέση με 27 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, αλλά η Παρί είχε τις καλύτερες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Ο Ικάρντι δύο φορές δεν κατάφερε να σκοράρει (37′, 45+1′), ενώ ούτε ο Ντι Μαρία δεν μπόρεσε να νικήσει τον Λέκα στις καθυστερήσεις.

Η Λανς μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος, δημιούργησε ευκαιρίες και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα, όταν ο Μέσι έχασε την μπάλα και ο Φοφανά στο 62′ έκανε το 1-0.

Η Παρί αύξησε την πίεσή της και βρήκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις, με τον Βαϊνάλντουμ να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

ΛΑΝΣ: Λεκά, Γκραντί, Ντάνσο, Μεδίνα, Κλος, Ντουκουρέ, Φοφανά, Φρανκόφσκι, Κακουτά (54′ Σοτοκά), Κόστα (80′ Κάχουζακ), Καλιμουεντό (80′ Χαϊνταρά)

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Νάβας, Χακίμι, Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Μπερνάτ (79′ Μέντες), Παρέδες (70′ Βαϊνάλντουμ), Βεράτι, Ντανίλο (70′ Γκεγιέ), Ντι Μαρία, Ικάρντι (70′ Εμπαπέ), Μέσι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ