Αποδεκατισμένη η Μαρσέιγ – Χτύπησε ο βασικός της στόπερ (pic)

Αποδεκατισμένη η Μαρσέιγ – Χτύπησε ο βασικός της στόπερ (pic)

Ένα ακόμα σημαντικό πρόβλημα έχει να αντιμετωπίσει η Χόρχε Σαμπάολι, καθώς ο Τσαλετά-Τσαρ έμεινε εκτός της αναμέτρησης με τη Μονπελιέ.

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στη Μαρσέιγ καθώς όπως έκανε γνωστό η γαλλική ομάδα, ο βασικός της κεντρικός αμυντικός, Τσαλετά-Τσαρ έμεινε εκτός από την αναμέτρηση κόντρα στη Μονπελιέ για την 31η πρώτη αγωνιστική της Ligue 1.

Ο Κροάτης στόπερ ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, με τον Χόρχε Σαμπάολι να αποφασίζει πως θα ήταν καλύτερο να μείνει εκτός, αντικαθιστώντας τον στη βασική ενδεκάδα από τον Πάπε Γκουεγιέ.

Φυσικά οι άνθρωποι του γαλλικού συλλόγου κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, μιας και ο Τσαλετά-Τσαρ είναι από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας και δεν θα ήθελαν ούτε καν να σκεφτούν πως μπορεί να μην δώσει το παρών στην επικείμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς των προημιτελικών του Europa Conference League.

Ο τραυματισμός του Κροάτη έρχεται να προστεθεί σε αυτόν του Αρκάντιους Μίλικ, πρώτου σκόρερ της ομάδας, που προσπαθεί να μπει ξανά σε κανονικούς ρυθμούς, αλλά και σε αυτόν του Σεντρίκ Μπακαμπού που είχε ενοχλήσεις στο γόνατο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ