Η Παρί Σεν Ζερμέν κρατάει Ντοναρούμα και διώχνει Νάβας

Η Παρί Σεν Ζερμέν κρατάει Ντοναρούμα και διώχνει Νάβας

Η Παρί Σεν Ζερμέν αποφάσισε να κρατήσει τον Τζίτζι Ντοναρούμα και να διώξει τον Κέιλορ Νάβας μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα σύμφωνα με όσα αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «Equipe» αναμένεται να παραμείνει και την νέα σεζόν στην Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Κέιλορ Νάβας να αποτελεί παρελθόν από τους Παριζιάνους.

Η άφιξη του Ιταλού γκολκίπερ στον γαλλικό σύλλογο το περασμένο καλοκαίρι φαινόταν ότι ήταν για καλό, ωστόσο ο ίδιος πολλές φορές ανέφερε πως δεν του έφτανε ο χρόνος συμμετοχής του. Το ίδιο που δήλωσε και ο Νάβας δηλαδή, ότι θέλει να αγωνίζεται σε κάθε παιχνίδι δηλαδή.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο μέσα στην σεζόν προσπάθησε να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής στους δύο τερματοφύλακες, ωστόσο η διοίκηση των Παριζιάνων πήρε την απόφαση από την νέα σεζόν να συνεχίσει την συνεργασία της με έναν εκ των δύο και έτσι ο Ντοναρούμα θα έχει την ευκαιρία να γίνει το Νο1 από την νέα αγωνιστική περίοδο.

Έτσι αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ο Κέιλορ Νάβας να αποχωρήσει από την Πόλη του φωτός μετά από τρία χρόνια παραμονής στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ