Ο Γκαλτιέ άνοιξε και επίσημα την πόρτα της εξόδου στον Ικάρντι

Ο Γκαλτιέ άνοιξε και επίσημα την πόρτα της εξόδου στον Ικάρντι

Ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Κριστόφ Γκαλτιέ δήλωσε ανοιχτά πως ο Μάουρο Ικάρντι δεν έχει χώρο στα πλάνα του και το καλύτερο για τον Αργεντινό φορ θα ήταν να ψάχνει από τώρα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Με το ένα πόδι εκτός Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται ο Μάουρο Ικάρντι.

Ο Αργεντινός φορ ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής για το ματς της πρεμιέρας κόντρα στην Κλερμόν, φαίνεται πως δεν χωρά στα πλάνα του Κριστόφ Γκαλτιέ για τη φετινή σεζόν κάτι που φρόντισε να κάνει ξεκάθαρο ο τεχνικός της Παρί.

Διαβάστε επίσης: Είπε το «ναι» ο Ντε Λα Φουέντε – Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον εξτρέμ της Μαρσέιγ

«Ο Ικάρντι; Ο αποκλεισμός του το περασμένο Σαββατοκύριακο έγινε για λόγους τακτικής, μίλησα μαζί του, του είπα ότι έχω πρόθεση να δουλέψω με ένα περιορισμένο ρόστερ ως προς τις απαιτήσεις της ομάδας.

Ο σύλλογος και ο Μάουρο δουλεύουν για να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση. Έχει παίξει πολύ λίγο στις τελευταίες σεζόν, προέρχεται από δύο δύσκολες σεζόν και έχει ανάγκη να δώσει νέα ώθηση στην καριέρα του, να αλλάξει ομάδα.

Με το να βρει την κατάλληλη θέση θα τον βοηθήσει να κάνει μία νέα αρχή και να βελτιώσει την καριέρα του», τόνισε ο Γκαλτιέ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη (11/8), δύο ημέρες πριν από τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος κόντρα στην Μονπελιέ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ