Δηλώσεις με νόημα από Γκαλτιέ: «Στην Παρί το ποτήρι είναι πάντα μισoάδειο…»

Δηλώσεις με νόημα από Γκαλτιέ: «Στην Παρί το ποτήρι είναι πάντα μισoάδειο…»

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ μίλησε για τους πρώτους του μήνες στο στρατόπεδο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις από τον Κριστόφ Γκαλτιέ στην επίσημη ιστοσελίδα της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο 56χρονος προπονητής επιχείρησε να εξηγήσει τι σημαίνει να εργάζεσαι στους πρωταθλητές Γαλλίας.

Ο τεχνικός των Παριζιάνων αναφέρθηκε και στην κριτική που ασκείται κατά καιρούς στην ομάδα, υπογραμμίζοντας πως το… ποτήρι στην Παρί είναι πάντα μισoάδειο.

Διαβάστε επίσης: Έχει ενδιαφέρον η αντίδραση σε ντέρμπι μετά από δύο εβδομάδες… λειψής προετοιμασίας

«Εδώ πρέπει να βεβαιωθείς ότι όλα όσα λέγονται παραμένουν όσο το δυνατόν πιο εμπιστευτικά γιατί όλα ενισχύονται έντονα εδώ. Με αυτήν την έκθεση στα μέσα ενημέρωσης, παρατήρησα ότι για την Παρί Σεν Ζερμέν το ποτήρι είναι πάντα μισoάδειο, ποτέ δεν είναι μισογεμάτο. Πρέπει επίσης να είσαι πολύ προσεκτικός και να μην αφήνεις την κριτική να σε επηρεάσει», είπε, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στους παίκτες της ομάδας:

«Μπορείς πάντα να βελτιώσεις έναν παίκτη, ειδικά για να γίνει διανοητικά δυνατός. Από τεχνικής άποψης, οι παίκτες μου είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά πρέπει να τους βελτιώσω σε αυτόν τον τομέα, να γίνουν διανοητικά ισχυροί, καθώς και όσον αφορά τη συγκέντρωση και την αποφασιστικότητα.

Προφανώς είναι πολλή δουλειά. Όταν δουλεύεις για την Παρί Σεν Ζερμέν, ο κόσμος το ξεχνάει. Το προπονητικό μου επιτελείο, οι αναλυτές μου, οι συνεργάτες μου στον τομέα φυσικής κατάστασης και εγώ, δουλεύουμε σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι οι παίκτες μπορούν να παίξουν ο ένας για τον άλλον και, το πιο σημαντικό, για να αναδεικνύουμε τα δυνατά σημεία του κάθε παίκτη. Εκεί γίνεται η σκληρή δουλειά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ