Απίθανο ρεκόρ της Παρί: 100 σερί sold out παιχνίδια!

Απίθανο ρεκόρ της Παρί: 100 σερί sold out παιχνίδια!

Τα 100 σερί sold out εντός έδρας παιχνίδια αναμένεται να συμπληρώσει απέναντι στην Τρουά η Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο αυριανός (29/10) αγώνας της Παρί Σεν Ζερμέν με την Τρουά στο «Parc des Princes», θα είναι ο 100ος συνεχόμενος sold-out, αφού όλα τα εισιτήρια που κυκλοφόρησαν έχουν «εξαφανιστεί», κάτι που συμβαίνει από την αρχή της σεζόν 2017-2018, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της η πρωταθλήτρια Γαλλίας.

«Από το καλοκαίρι του 2017, περισσότεροι από 4,7 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν έρθει για να απολαύσουν το πάθος τους για το ποδόσφαιρο σε μια μοναδική ατμόσφαιρα, που αναγνωρίζεται ως μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη», αναφέρει η γαλλική ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Πώς ο Ομπράντοβιτς «έδεσε» (Ο)κόμπο τον Ολυμπιακό: Ο περιορισμός του Βεζένκοφ, το «κλειδί» Μπράουν και ο σταρ Τζέιμς (vid)

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο σύλλογος με το υψηλότερο ποσοστό επαναλαμβανόμενων αγορών εισιτηρίων διαρκείας στη Γαλλία, με σχεδόν το 97,6% των εισιτηρίων διαρκείας της να ανανεώνεται αυτή τη σεζόν.

Να σημειωθεί ότι από το 2016, ο σύλλογος δεν έχει αλλάξει την τιμή των εισιτηρίων διαρκείας. Αυτό επιτρέπει στους 6.400 κατόχους εισιτηρίων διαρκείας στην εξέδρα
Auteuil virage να παρακολουθήσουν κάθε αγώνα στο «Parc des Princes» με περίπου 17 € .

Το «Parc des Princes» είναι το γήπεδο της Παρί Σεν Ζερμέν από τα εγκαίνιά του το 1972, και φέτος γιορτάζει τα 50 του χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ