Πρόεδρος Τουλούζ για Τσιγγάρα: «Δεν γίνεται να είναι ο παίκτης που υπογράψαμε…»

Πρόεδρος Τουλούζ για Τσιγγάρα: «Δεν γίνεται να είναι ο παίκτης που υπογράψαμε…»

Απογοητευμένος για την παρουσία του Τσιγγάρα αυτό το διάστημα εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Τουλούζ.

Ο Θεοχάρης Τσιγγάρας το περασμένο καλοκαίρι άφησε τον ΠΑΟΚ για την Τουλούζ αλλά δεν τα έχει καταφέρει να αγωνιστεί λόγω τραυματισμού στους προσαγωγούς.

Αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις του προέδρου της γαλλικής ομάδα που νιώθει πλήρως απογοητευμένος με την κατάσταση του Έλληνα μέσου.

Διαβάστε επίσης: Η εκτόξευση του Road… Runner, οδηγός της Ολλανδίας (pics, vids)

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η πιο μεγάλη απογοήτευση είναι σε σχέση με τον Θεοχάρη Τσιγγάρα. Είναι κάποιος που έχει εξαιρετική ψυχική κατάσταση. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που τον φέραμε εδώ.

Μάλιστα, εδώ και μήνες πονούσε τρομερά στην ηβική του περιοχή και στους προσαγωγούς. Δεν μας το είπε, χωρίς να θέλει να το κρύψει ή από πονηράδα, αλλά επειδή είχε τεράστια επιθυμία να πετύχει εδώ.

Κάποια στιγμή είπαμε μέσα μας… δεν γίνεται, δεν είναι ο παίκτης που υπογράψαμε. Μιλώντας μαζί του, καταλάβαμε ότι υπήρχε μεγάλο πρόβλημα. Ένας ειδικός τόνισε ότι έπρεπε να γίνει επέμβαση. Λυπάμαι για τον τρόπο που έχει εξελιχθεί η κατάσταση.

Ο Θεοχάρης ήταν ένας από τους αρχηγούς του ΠΑΟΚ, έπαιξε αγώνες στο Europa League, στον προκριματικό του Champions League… Ήταν ένας από τους σημαντικότερους παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ