Τι είπε ο Εμπαπέ για Χρυσή Μπάλα και Champions League

Τι είπε ο Εμπαπέ για Χρυσή Μπάλα και Champions League

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πιστεύει πως θα κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα και πως αν η παραμονή του στην Παρί εξαρτιόταν από το Champions League, θα είχε ήδη φύγει.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ, Κιλιάν Εμπαπέ, βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του και στα 24 του δείχνει έτοιμος να φτάσει στο «Έβερεστ» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Στον αγώνα απέναντι στην Ναντ, το Σάββατο το βράδυ ξεπέρασε τον Έντισον Καβάνι, στη λίστα των κορυφαίων σκόρερ της Παρί Σεν Ζερμέν και πλέον με 201 γκολ είναι μόνος πρώτος στην ιστορία του συλλόγου. «Πάντα ήθελα να αφήσω την κληρονομιά μου στην ιστορία», είπε χαρακτηριστικά για αυτό το σπουδαίο επίτευγμα.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονιστικός Τεντόγλου: «Ντρέπομαι να μιλήσω για την τραγωδία, τι να πω; Που να το αφιερώσω;»

Με τη σεζόν που διανύει σίγουρα υπάρχει στο μυαλό του η Χρυσή Μπάλα. Ο ίδιος δήλωσε: «Θέλω τη Χρυσή Μπάλα. Για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν αποτελούσε προτεραιότητα, αλλά είναι φυσιολογικό ότι τώρα είναι στις σκέψεις μου. Αν συνεχίσω να παίζω όπως μέχρι τώρα, δεν νομίζω ότι είναι μακριά».

Ο τελικός για την Παρί, έρχεται νωρίτερα από ότι υπολόγιζε την φετινή σεζόν στο Champions League, αφού μετά την ήττα από την Μπάγερν Μονάχου στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο Παρίσι, οι Πρωταθλητές Γαλλίας χρειάζονται μόνο το διπλό για να έχουν ελπίδες πρόκρισης. Ο Εμπαπέ είπε: «Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή και να πάρουμε την πρόκριση. Είμαστε ενωμένοι στα αποδυτήρια».

Αν ωστόσο αποκλειστούν θα συνεχίσει στο Παρίσι;

«Αν (η παραμονή μου) εξαρτιόταν από το τι θα συμβεί στο Champions League, χωρίς να θέλω να προσβάλω κάποιον, θα είχα φύγει ήδη», δήλωσε ο Κιλιάν, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το 2024, ενώ μπορεί να το επεκτείνει αν θέλει ο ίδιος μέχρι το 2025.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ