Παρί Σεν Ζερμέν: Ο αποκλεισμός φέρνει «κύμα» εξελίξεων

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο αποκλεισμός φέρνει «κύμα» εξελίξεων

Ακόμα μια αποτυχία για την Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League μετά τον αποκλεισμό από την Μπάγερν Μονάχου και όπως φαίνεται οι εξελίξεις στο Παρίσι τρέχουν.

O αποκλεισμός από την Μπάγερν Μονάχου μπορεί να προκαλέσει…σεισμό στην Παρί Σεν Ζερμέν. Το «έργο Γκαλτιέ» φαίνεται να έχει αποτύχει, και οι υπεύθυνοι της γαλλικής ομάδας δείχνουν πρόθυμοι να κάνουν μια επείγουσα…επέμβαση.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Relevo», ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, έχει προγραμματίσει σήμερα (9/3) μια συνάντηση στο υψηλότερο επίπεδο για να αναλύσει την κατάσταση που δημιουργήθηκε μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Σε αυτή τη συνάντηση θα μπορούσε να ληφθεί μια δραστική απόφαση για τον προπονητή, Κριστόφ Γκαλτιέ, ο οποίος φαίνεται καταδικασμένος.

Διαβάστε επίσης: Το «αριστερό» δίλημμα του Μίτσελ και… οι δύο ΑΕΚ στο Περιστέρι

Όμως η έκπληξη σύμφωνα με αναφορές των γαλλικών ΜΜΕ, αφορά το όνομα του πιθανού αντικαταστάτη του. Στην πρώτη θέση των φαβορί είναι αυτό του Γερμανού πρώην προπονητή της, Τόμας Τούχελ, χωρίς ομάδα αυτή τη στιγμή μετά την αποχώρησή του από την αγγλική Τσέλσι, η οποία τον απέλυσε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Μάλιστα, πριν από λίγες εβδομάδες η «Le Parisien», μια εφημερίδα που έχει καλές σχέσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν, είχε αναφέρει αυτό το ενδεχόμενο σε περίπτωση αποκλεισμού από την Μπάγερν, όπως και έγινε.

Πάντως η εφημερίδα έχει προσθέσει στη λίστα των υποψηφίων και το όνομα του Ζινεντίν Ζιντάν ο οποίος έχει αναφερθεί επανειλημμένα για τον πάγκο της γαλλικής ομάδας.

Ο Τούχελ ήταν ήδη προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν από το καλοκαίρι του 2018 έως τον Δεκέμβριο του 2020, όταν απολύθηκε. Μαζί του η ομάδα έπαιξε και έχασε από την Μπάγερν στον τελικό του Champions League 2019-20. Την επόμενη χρονιά κατέκτησε το κορυφαίο τρόπαιο κερδίζοντας με την Τσέλσι τη Σίτι στον τελικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ