Λουίς Ενρίκε: «Όσοι έρχονται στην Παρί πρέπει να μάθουν γαλλικά»

Λουίς Ενρίκε: «Όσοι έρχονται στην Παρί πρέπει να μάθουν γαλλικά»

Ο Λουίς Ενρίκε μίλησε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα στα κανάλια της Παρί Σεν Ζερμέν, επισημαίνοντας πως θα ήταν σημαντικό οι παίκτες του να μιλάνε γαλλικά.

Ο Λουίς Ενρίκε, σε αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στα επίσημα κανάλια της Παρί, μίλησε περαιτέρω για τις λεπτομέρειες του οράματός του για την γαλλική ομάδα της νέας σεζόν.

Μεταξύ άλλων, ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε και στα αποδυτήρια του σύγχρονου ποδοσφαίρου, αφού υπάρχουν τουλάχιστον… πέντε διαφορετικές εθνικότητες σε κάθε ομάδα. Οπότε, ακόμα κι αν είναι εύκολο να μιλάνε οι παίκτες τις δικές τους γλώσσες, θα έπρεπε να μάθουν την γαλλική γλώσσα για να βρίσκονται στην Παρί.

Διαβάστε επίσης: Η βόλτα στο Ινσμπουργκ, η επιστροφή στις «διπλές» και οι ενοχλήσεις Χουάνγκ, Βρουσάι (vids)

Τα όσα είπε ο Λουίς Ενρίκε:

«Σήμερα, στα αποδυτήρια όλων των μεγαλύτερων συλλόγων στον κόσμο, υπάρχουν τουλάχιστον πέντε ή έξι διαφορετικές εθνικότητες. Συχνά πρέπει να μπορείς να μιλάς τρεις ή τέσσερις γλώσσες. Είναι σύγχρονο ποδόσφαιρο, είναι φυσιολογικό. Το θεωρώ ως μια ευκαιρία. Το να μάθω γαλλικά είναι ένα από τα πράγματα που θέλω να κάνω γρήγορα, αλλά μπορώ επίσης να μιλήσω ιταλικά με μερικούς παίκτες, να μιλήσω αγγλικά με άλλους, να μιλήσω ισπανικά… Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να μπορούν όλοι να επικοινωνούν στη γλώσσα που τους ταιριάζει, αλλά είναι επίσης πολύ σημαντικό όλοι οι παίκτες που έρχονται εδώ, στο Παρίσι, να μάθουν τη γαλλική γλώσσα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ