Συμφωνία της Αλ Χιλάλ με την Παρί Σεν Ζερμέν για τον Μάρκο Βεράτι

Συμφωνία της Αλ Χιλάλ με την Παρί Σεν Ζερμέν για τον Μάρκο Βεράτι

Σε συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Μάρκο Βεράτι ήρθε η Αλ Χιλάλ και ετοιμάζεται να τον κάνει δικό της για τα επόμενα τρία χρόνια.

Πεισματάρα η Αλ Χιλάλ η οποία δεν επηρεάστηκε καθόλου από την «πόρτα» του Εμπαπέ και αφού οι εκπρόσωποι της βρίσκονταν στο Παρίσι έκλεισαν μία άλλη περίπτωση που βρισκόταν στα σκαριά εδώ και καιρό και δεν είναι άλλη από την περίπτωση του Μάρκο Βεράτι καθώς ήρθε σε συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του.

Ο σύλλογος από την Σαουδική Αραβία τα βρήκε σε όλα με την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Μάρκο Βεράτι σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Διαβάστε επίσης: Πάει για το «μπαμ» με Ερνανγκόμεθ ο Παναθηναϊκός! (vid)

Ο σύλλογος του Ριάντ επιθυμεί εδώ και καιρό τον Ιταλό διεθνή μέσο, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι το 2026 και οι Σαουδάραβες πλέον τα βρήκαν σε όλα με τους Γάλλους για την απόκτηση του, με τον Βεράτι να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Σύμφωνα με τον Ρομάνο οι δύο πλευρές βρίσκονται στις τελικές επαφές και γρήγορα αναμένεται να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή, με πληροφορίες να κάνουν λόγο πως η Παρί Σεν Ζερμέν θα εισπράξει ένα ποσό γύρω στα 30 εκατομμύρια ευρώ για να αποδεσμεύσει τον Μάρκο Βεράτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ