Παρί Σεν Ζερμέν: Έτοιμη να ακούσει προτάσεις για την πώληση του αρχηγού της Μαρκίνιος

Παρί Σεν Ζερμέν: Έτοιμη να ακούσει προτάσεις για την πώληση του αρχηγού της Μαρκίνιος

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Γαλλία, η Παρι Σεν Ζερμέν είναι θετική στο να παραχωρήσει αυτό το καλοκαίρι τον κεντρικό αμυντικό και αρχηγό της Μαρκίνιος.

Παρί Σεν Ζερμέν και Μαρκίνιος είναι πολύ πιθανό να δουν τους δρόμους τους να χωρίζουν μετά από 10 χρόνια καθώς έχουν έρθει σε ρίξη το τελευταίο διάστημα μετά τα σχόλια του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, τα οποία προκάλεσαν οργή στους διοικούντες της ομάδας καθώς θεωρήθηκαν πως δεν υποστηρίζουν πλήρως τη θέση του συλλόγου.

Ωστόσο, ο Μαρκίνιος συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή του συλλόγου που πέταξε για την περιοδεία στην Ασία σε αντίθεση με τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Παρί.

Διαβάστε επίσης: Ένα (ακόμη) παιδί του Μαρτίνεθ για τα άκρα – Τι παίζει με τον Κένεντι της Βαγιαδολίδ- Δύο wingers παίρνει ο Ολυμπιακός

Ο Μαρκίνιος παλεύει να ξανα βρεθεί στην καλή αγωνιστική κατάσταση που βρισκόταν υπό την καθοδήγηση του Τόμας Τούχελ και που σταμάτησε όταν ο Γερμανός τεχνικός αποχώρησε τον Δεκέμβριο του 2020. Επίσης, με τον Λουίς Ενρίκε πλέον στο τιμόνι, οι πρωταθλητές Γαλλίας θέλουν να προχωρήσουν σε ανανέωση του ρόστερ τους ώστε να αφήσουν πίσω τις αποτυχίες του παρελθόντος (όσον αφορά την Ευρώπη), γι’ αυτό οι ιθύνοντες της Παρί δεν είναι «αρνητικοί» να ακούσουν προσφορές για τον αρχηγό τους και αν έρθει η κατάλληλη πρόταση τότε να παραχωρηθεί.

Συνολικά, ο Μαρκίνιος βρίσκεται στην Παρί Σεν Ζερμέν από τον Ιούλιο του 2013 όταν και τον αγόρασε από την Ρόμα και έχει αγωνιστεί σε 407 παιχνίδια με την Παρί (3ος σε συμμετοχές στην ιστορία του κλαμπ) και έχει κατακτήσει 8 πρωταθλήματα Γαλλίας ενώ ήταν και βασικός στην μεγαλύτερη στιγμή του συλλόγου, στον χαμένο τελικό του UEFA Champions League απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου το 2020.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ