Ρεμς – Λιόν 2-0: Δεν «λένε» να ανακάμψουν οι λιονέ

Ρεμς – Λιόν 2-0: Δεν «λένε» να ανακάμψουν οι λιονέ

Την 5η της ήττα σε διάστημα 7 αγώνων στην Ligue 1 γνώρισε η Λιόν, αφού η Ρεμς την νίκησε με 2-0 εντός έδρας και σκαρφάλωσε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Ούτε η αλλαγή προπονητή δεν κατάφερε να διορθώσει τα πράγματα στην ομάδα της Λιόν, καθώς γνώρισε νέα ήττα, αυτή την φορά από την Ρεμς με 2-0 στο «Ογκούστ Ντελόν» στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο (45+1′, 71′), η ομάδα του Γουίλιαμ Στιλ επικράτησε της Λιόν με 2-0 και πανηγύρισε την 4η της νίκη στο πρωτάθλημα, την ίδια στιγμή που η ομάδα του Φάμπιο Γκρόσο ψάχνει το πρώτο της τρίποντο, ούσα ουραγός της Ligue 1 με 2 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης: Υπολόγιζαν χωρίς τον Μπαρτζώκα!

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πάνε στην ανάπαυλα μπροστά στο σκορ, καθώς στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ο Μουνέτσι εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο μία σέντρα στην περιοχή της Λιόν και κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι έψαξαν την ισοφάριση ωστόσο στο 71ο λεπτό ο αρχηγός της Ρεμς, Αμπντελχαμίντ, πήρε το «ριμπάουντ» και έστελει την μπάλα στα δίχτυα, κλειδώνοτας έτσι το τρίποντο για την ομάδα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ