Κοιτάζει Ντε Χέα η Παρί Σεν Ζερμέν

Κοιτάζει Ντε Χέα η Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί Σεν Ζερμέν παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την περίπτωση του Νταβίντ Ντε Χέα και θέλει να τον αποκτήσει αν ο Ισπανός δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μπορεί η Παρί Σεν Ζερμέν να απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν ως ελεύθερο και να διαθέτει στο ρόστερ της και τον Αρεόλα, όμως φαίνεται πως δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ κι ετοιμάζει νέο μπαμ για τη θέση του τερματοφύλακα.

Ο παίκτης που έχουν βάλει στο στόχαστρο οι Γάλλοι είναι ο Νταβίντ Ντε Χέα και αν δεν ανανεώσει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι δεδομένη η κίνηση της Παρί για να τον κάνει δικό της. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mail, ο κίπερ των κόκκινων διαβόλων έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι, αλλά η ομάδα μπορεί να το ανανεώσει για άλλους 12 μήνες, όμως το μέλλον του μοιάζει προς το παρών αβέβαιο.

Ο λόγος είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο και το αν θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στο Μάντσεστερ, καθώς από εκείνον θα εξαρτηθεί αν θα ανανεώσει και ο Ισπανός. Αν ο Ντε Χέα δεν υπογράψει νέο συμβόλαιο τότε η Παρί θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να τον αποκτήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ