ΠΑΟΚ: Ενδιαφέρον από τη Ρεν για Γιαννούλη

ΠΑΟΚ: Ενδιαφέρον από τη Ρεν για Γιαννούλη

Η Ρεν δεν έχει βγάλει από τη λίστα της τον Δημήτρη Γιαννούλη και τον έχει στα υπόψη της για τον Ιανουάριο.

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται πάση θυσία μία πώληση που θα αποφέρει στο ταμείο του μίνιμουμ 4 εκατομμύρια ευρώ, για να μην ρισκάρει την παραβίαση του Financial Fair Play. Όπως έχετε διαβάσει στο «10», ένας από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να φύγουν από την Τούμπα με το ανάλογο αντίτιμο είναι ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Οι ενδιαφερόμενοι δεν λείπουν για τον ταλαντούχο αριστερό μπακ, ο οποίος έχει πέραση στη Γαλλία. Η έγκυρη εφημερίδα «L’ Equipe» αναφέρει ότι η Ρεν ψάχνει έναν ακραίο αμυντικό στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και ο παίκτης του ΠΑΟΚ κατέχει περίοπτη θέση στη λίστα της.

Το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι η Ρεν θα κινηθεί μεταγραφικά τον Ιανουάριο, αλλά ακόμα οι στόχοι της δεν έχουν ξεκαθαρίσει. Η πρόθεση της να ασχοληθεί με τον Γιαννούλη είναι δεδομένη, αλλά το ζητούμενο είναι εάν θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ.

Οι Γάλλοι είχαν ασχοληθεί με τον Γιαννούλη το προηγούμενο καλοκαίρι, προσφέροντας 2,2 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του. Ένα ποσό που οι Θεσσαλονικείς έκριναν μικρό και με βάση την εξέλιξη του 24χρονου αριστερού μπακ, δικαιώνονται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ