O Λιορίς αποχωρεί από την Τότεναμ με προορισμό το MLS

O Λιορίς αποχωρεί από την Τότεναμ με προορισμό το MLS

Ο Ούγκο Λιορίς αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Τότεναμ μετά από 11 χρόνια στην ομάδα του Λονδίνου, με τον Γάλλο τερματοφύλακα να έχει συμφωνήσει σε όλα για την μετακίνησή του στην Λος Άντζελες

Ο Ούγκο Λιορίς είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την Τότεναμ μετά από 11 χρόνια στην ομάδα του Λονδίνου, με τον Γάλλο τερματοφύλακα να αναμένεται να περάσει στην άλλη μεριά του Ατλαντικού προκειμένου να αγωνιστεί στο MLS.

Ο 37χρονος άσος δεν υπολογίζεται από τον Άγγελο Ποστέκογλου, με τον Γκιγιέρμο Βικάριο να είναι πλέον ο βασικός τερματοφύλακας των Σπιρουνιών, και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν 6 μήνες πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του.

Διαβάστε επίσης: «Ο Καρβαλιάλ θέλει τον Αντρέ Όρτα της Μπράγκα – Έκανε πρόταση ο Ολυμπιακός» (vid)

Τις τελευταίες μέρες στον αγγλικό Τύπο, δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η Λος Άντελες F.C. έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον Λιορίς προκειμένου να αγωνιστεί στο αμερικανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Με ανάρτησή του, ο ειδικός σε θέματα μεταγραφών δημοσιογράφος Φαμπρίτζιο Ρομάνο, έκανε γνωστό πως οι δύο πλευρές έφτασαν σε οριστική συμφωνία, με τον Λιορίς να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου, με δυνατότητα επέκτασης για ακόμη έναν χρόνο.

Ο Λιορίς, ο οποίος έχει υπάρξει και παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Γαλλία το 2018, από το 2011 που αγωνίζεται στην Τότεναμ κατέγραψε συνολικά 444 εμφανίσεις, ενώ με τους Λονδρέζους έφτασε έως τον τελικό του Champions League το 2019, στον οποίο ηττήθηκαν από την Λίβερπουλ με 2-0.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ