Η ανησυχία της Meghan Markle για τον μικρό Archie

Η ανησυχία της Meghan Markle για τον μικρό Archie

Χρειάζεται φίλους, αλλά δεν μπορεί να έχει μια φυσιολογική ζωή.

Τις ανησυχίες της Meghan Markle μοιράστηκε με την Daily Mail στενή φίλη της ηθοποιού. Είπε στην εφημερίδα ότι ο μικρός Archie χρειάζεται έναν φίλο και ότι η Meghan ανησυχεί για τον γιο της επειδή δεν μεγαλώνει ως ένα φυσιολογικό παιδί λόγω της τεράστιας αναγνωρισιμότητάς τους, αλλά και της βασιλικής καταγωγής του.

Ο Archie δεν κάνει πολύ παρέα με παιδιά της ηλικίας του και η μητέρα του φοβάται ότι θα έχει προβλήματα κοινωνικοποίησης.

«Η Meghan είπε ότι ο Archie πρέπει να αποκτήσει συναισθηματικές και κοινωνικές επιδεξιότητες και αυτές θα τις αποκτήσει μόνο αν κάνει παρέα με άλλα μικρά παιδάκια και όχι αν περιστοιχίζεται από ενήλικες» είπε η φίλη της ηθοποιού στην Daily Mail.

Η Meghan θεωρεί πως αν ανήκε ο γιος της σε μια ομάδα με άλλα μωρά, όπου και θα είχε την δυνατότητα να παίζει μαζί τους, θα μπορούσε να αναπτυχθεί σωστά. Παρότι η Meghan θα ήθελε να συμμετέχει ο γιος της σε μια τέτοια ομάδα και να κανονίζει μαζί με άλλες μαμάδες ραντεβού για να παίζουν τα παιδιά τους, δεν μπορεί να το κάνει τόσο λόγω του κορονοϊού, όσο και λόγω της αναγνωρισιμότητάς τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ