Ανσαριφάρντ : «Θα κάνουμε τα πάντα για να γράψουμε Ιστορία στο Μουντιάλ»

Ανσαριφάρντ : «Θα κάνουμε τα πάντα για να γράψουμε Ιστορία στο Μουντιάλ»

Ο διεθνής με το Ιράν επιθετικός του Ολυμπιακού, Καρίμ Ανσαριφάρντ, μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του για τη θέληση των Ιρανών διεθνών για να αφήσουν το στίγμα τους στο ερχόμενο Μουντιάλ.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ λογίζεται από τα βασικά στελέχη της Εθνικής του Ιράν, μια και μετράει 61 συμμετοχές και 16 γκολ. Στα 28 του μάλιστα και μετά από μια παραγωγική σεζόν με τον Ολυμπιακό (18 γκολ/6 ασίστ σε 27 συμμετοχές) προετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Εκεί το Ιράν θα αντιμετωπίσει στον Β’ Όμιλο τις Ισπανία, Πορτογαλία και Μαρόκο.

Το Ιράν θα αγωνιστεί στο εναρκτήριο ματς του ομίλου κόντρα στο Μαρόκο με τους Ιρανούς να πηγαίνουν με πολλές φιλοδοξίες για κάτι καλό στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του Ανσαριφάρντ στην «tehrantimes.com»:

«Θα κάνουμε τα πάντα για να γράψουμε Ιστορία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Θέλουμε να προκριθούμε από τη φάση των Ομίλων και να αγωνιστούμε στα νοκ άουτ παιχνίδια για πρώτη φορά. Το όνειρό μας είναι να κάνουμε μια καλή πορεία στη διοργάνωση.

Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και μπορούμε να το καταφέρουμε. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τη διοργάνωση. Δεν θα είμαστε εύκολος αντίπαλος για την Ισπανία και την Πορτογαλία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ