Αυτές είναι το… υπερθέαμα του Μουντιάλ! (pics)

Αυτές είναι το… υπερθέαμα του Μουντιάλ! (pics)

Γυναίκες όλων των εθνικοτήτων έχουν δώσει το δικό τους «χρώμα» στο Μουντιάλ της Ρωσίας, «ζαλίζοντας» το ανδρικό κοινό.

Πώς πήγαινε αυτό το έξυπνο, αποθεωτικό για το γυναικείο φύλο, τραγουδάκι του Κώστα Χαριτοδιπλωμένου που έκανε θραύση τη δεκαετία του ’90; «Ψηλές κοντές ξανθιές μελαχρινές, αδύνατες χοντρές, όλες καλές». Ε λοιπόν αυτοί οι στίχοι βρίσκουν εφαρμογή πάνω από 20 χρόνια μετά, στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Μπορεί ακόμη το θέαμα στον αγωνιστικό χώρο να μην είναι και το πιο σπουδαίο, ωστόσο στις κερκίδες των γηπέδων υπάρχει πραγματικό… υπερθέαμα!

Θηλυκές παρουσίες όλων των εθνικοτήτων και όλων των χωρών δίνουν ξεχωριστό «χρώμα» σε κάθε ματς. Φυσικά εκείνες που είναι πιο εκδηλωτικές και πιο… αποκαλυπτικές είναι οι λατίνες, ωστόσο δεν πάνε πίσω και οι βορειοευρωπαίες, αλλά και οι Ρωσίδες που είναι άλλωστε και οι «οικοδέσποινες» της διοργάνωσης.

Ιδιαίτερη  αναφορά όμως πρέπει να γίνει και στις οπαδούς που προέρχονται από κράτη στα οποία η θέση της γυναίκας δεν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με του άνδρα. Όπως είναι η Σαουδική Αραβία, η Τυνησία και η Αίγυπτος. Και αυτές, ωστόσο, δίνουν το δικό τους «παρών» ομορφαίνοντας τις εξέδρες, με την παρουσία τους και μόνο σε ποδοσφαιρικό γήπεδο να αποτελεί κάτι σημαντικό και να συγκαταλέγεται στα κέρδη αυτού του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Απολαύστε τις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ