Τέλος εποχής για Μασεράνο στην Αργεντινή!

Τέλος εποχής για Μασεράνο στην Αργεντινή!

Το παιχνίδι της Αργεντινής κόντρα στη Γαλλία για τη φάση των 16 του Μουντιάλ ήταν το τελευταίο με τα χρώματα της πατρίδας του για τον Χαβιέ Μασεράνο όπως ανακοίνωσε ο ίδιος.

Σίγουρα δεν ήταν το τέλος που υπολόγιζε ο Μασεράνο στην τεράστια καριέρα του με την Αλμπισελέστε (145 συμμετοχές), αλλά στα 34 του ο φύσει ηγέτης της Αλμπισελέστε ανακοίνωσε on camera την απόσυρσή του από την ομάδα.

Ο «Χεφεσίτο» της Εθνικής Αργεντινής ξεκίνησε την καριέρα του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του το 2003. Μια καριέρα που διήρκεσε 15 χρόνια και περιλαμβάνει δύο χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια (2004, 2008), τέσσερις δεύτερες θέσεις στα Copa America (2004, 2007, 2015, 2016) αλλά και τη δεύτερη θέση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Μασεράνο ήταν η ψυχή της ομάδας που έφτασε μέχρι τον τελικό και ηττήθηκε από τους Γερμανούς.

Φέτος στα γήπεδα της Ρωσίας ήταν και πάλι βασικότατος αλλά έδειξε πως ο χρόνος είχε ήδη αρχίσει να αφήνει τα σημάδια του τόσο στον τρόπο παιχνιδιού τους όσο και στο κορμί και το μυαλό του, με το τέλος στη λαμπρή πορεία του να είναι σχεδόν μονόδρομος και να θεωρείται βέβαιο πως θα είναι η αρχή και άλλων αποχωρήσεων.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ