Σοκ με Τζέιμς, χάνει το Μουντιάλ

Σοκ με Τζέιμς, χάνει το Μουντιάλ

«Παγωμάρα» στις τάξεις της Εθνικής Αγγλίας μιας και ο Ρικ Τζέιμς θα χρειαστεί να μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες, με αποτέλεσμα να χάνει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Χειρότερα δεν θα μπορούσαν να είναι τα νέα για την Τσέλσι και την Εθνική Αγγλίας, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το Σάββατο (15/10) ο Ρις Τζέιμς, έδειξαν μεγάλη «ζημιά» στο γόνατό του, που θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων για τουλάχιστον 8 εβδομάδες και θα του στερήσει τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το λονδρέζικο κλαμπ, ο 22χρονος δεξιός μπακ πλέον θα ακολουθήσει άμεσα ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας προκειμένου να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μέσα στον Δεκέμβριο.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ: Ο «εφιάλτης» του Λουτσέσκου κρατά 211 βράδια – Κανείς άλλος δεν θα είχε μείνει στη θέση του (pics+vids)

«Μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο κόντρα στη Μίλαν, ο Ρις Τζέιμς έλαβε θεραπεία από το ιατρικό επιτελείο της Τσέλσι και επισκέφθηκε έναν ειδικό αυτό το Σαββατοκύριακο.

Μετά από διαβουλεύσεις μεταξύ όλων των πλευρών, ο Ρις θα υποβληθεί τώρα σε πρόγραμμα αποκατάστασης και αναμένεται να μείνει εκτός για οκτώ εβδομάδες» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Τσέλσι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ