Φόντεν: «Να έχουμε αυτοπεποίθηση, έχω πάρει ήδη μια φορά το Παγκόσμιο Κύπελλο»

Φόντεν: «Να έχουμε αυτοπεποίθηση, έχω πάρει ήδη μια φορά το Παγκόσμιο Κύπελλο»

Ο Φιλ Φόντεν μίλησε για το τι θα πρέπει να κάνουν οι Άγγλοι ώστε να πάνε καλά στο Μουντιάλ, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάκτηση του τροπαίου με την Κ17της χώρας του.

Η Αγγλία μπαίνει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ως ένα από τα φαβορί, με τον Φιλ Φόντεν να μιλά για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του ώστε να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην κατάκτηση του Μουντιάλ Κ17 από την Αγγλία το 2017, όταν αγωνιζόταν εκείνος, επισημαίνοντας πως θα χρειαστεί να το θυμίσει στους συμπαίκτες του.

Οι δηλώσεις του Φιλ Φόντεν:

«Θυμάμαι πως είχαμε τρομερή εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας. Το ίδιο συμβαίνει και εδώ. Το γεγονός πως φτάσαμε στον τελικό του Euro είναι κάτι που έχει δώσει μεγάλη ώθηση. Νομίζω πως ο Χάρι Κέιν έχει σχεδόν αγγίξει το τρόπαιο, μας βλέπει ως ένα από τα φαβορί. Θα πρέπει απλά να πιστεύουμε στους ευατούς μας και να έχουμε αυτοπεποίθηση.

Θα χρειαστεί να θυμίσω στους συμπαίκτες μου πως έχω πάρει ήδη το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν είναι πως είχαμε μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μας, απλά ξέραμε πως θα παίρναμε το τρόπαιο επειδή ήμασταν καλοί και είχαμε μεγάλο ταλέντο. Ακόμα και όταν είχαμε βρεθεί πίσω στο σκορ στον τελικό, συνεχίζαμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο πιστεύοντας στη νίκη. Ήταν ωραίο που ήμουν μέλος εκείνης της ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ