Πίρες: «Αυτή η ομάδα θα πάρει το Μουντιάλ…»

Πίρες: «Αυτή η ομάδα θα πάρει το Μουντιάλ…»

Ποια ομάδα πιστεύει ο Ρομπέρ Πιρές ότι θα κατακτήσει το φετινό Μουντιάλ;

Ο Ρομπέρ Πιρές, υπήρξε μέλος της «χρυσής γενιάς» της εθνικής Γαλλίας, που κατέκτησε το Μουντιάλ του 1998 και το EURO του 2000, ενώ στο Μουντιάλ του Κατάρ, θα είναι σύμβουλος της ινδικής τηλεόρασης. Και όπως οι περισσότεροι παλαίμαχοι κορυφαίου επιπέδου, κλήθηκε να δώσει τα πργνωστικά του για την ανάδειξη του παγκόσμιου πρωταθλητή.

Η «είδηση», είναι πως ο πρώην διεθνής μέσος, δεν συμπεριέλαβε στα φαβορί τους «τρικολόρ» του Μπαπέ, του Γκριεζμάν και του Ζιρού, δηλώνοντας χαρακτηριστικά στο «Kicker»:

Διαβάστε επίσης: Ο Μίτσελ που έχει αποφασίσει, το ξεκαθάρισμα και το Μουντιάλ που «παίζει» και για τον Ολυμπιακό…

«Η Βραζιλία, γιατί αυτή η ομάδα είναι γεμάτη με παγκόσμια κλάση σε κάθε θέση. Η Αργεντινή, φαίνεται καλά προετοιμασμένη για αυτό το Μουντιάλ. Επιπλέον, ο Λιονέλ Μέσι είναι και πάλι δυνατός στην Παρί Σεν Ζερμέν, εδώ και μερικές εβδομάδες και σίγουρα θέλει να κάνει εντύπωση στο κατά πάσα πιθανότατα, τελευταίο του Μουντιάλ. Βλέπω την Ισπανία στα ημιτελικά, γιατί αυτή η ομάδα βελτιώνεται διαρκώς. Διαθέτει δύο εξαιρετικούς παίκτες, τους Γκάβι και Πέδρι, οι οποίοι μπορούν να φανούν σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Πορτογαλία, έχει επίσης μια ομάδα με φανταστικές δυνατότητες. Είναι μία ομάδα, ικανή για πολλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ